19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Ülkeyi bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirdiler”

Siyaset 20.10.2020 - 14:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Ülkeyi bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirdiler”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘Askıda Ekmek’ uygulamasına tepki göstererek, “Türk Ekonomisi uçadururken tezatlığa bakın ki ülkeyi bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirdiler” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekmek fiyatlarındaki artışa tepki göstererek ‘Askıda Ekmek’ uygulaması başlatmıştı. Uygulamaya muhalefet tepki gösterirken, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert göndermelerde buldu. Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Askıda ekmek neden var diye hesap sorulması gerekilirken kampanyası yapılıyor! İktidarın küçük ortağı bu millet neden kazanamıyor, neden vergiden beli bükülüyor, neden saray ve harcamalar dizginlenemiyor diye tartışsa şaşırırdım! Türk Ekonomisi uçadururken tezatlığa bakın ki ülkeyi bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirdiler! Bu fotoğraf halkın değil, iktidarın sefaletinin fotoğrafıdır.”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı ‘Askıda Ekmek’ uygulamasına tepki göstererek, “Türk Ekonomisi uçadururken tezatlığa bakın ki ülkeyi bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirdiler” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekmek fiyatlarındaki artışa tepki göstererek ‘Askıda Ekmek’ uygulaması başlatmıştı. Uygulamaya muhalefet tepki gösterirken, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sert göndermelerde buldu. Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Askıda ekmek neden var diye hesap sorulması gerekilirken kampanyası yapılıyor! İktidarın küçük ortağı bu millet neden kazanamıyor, neden vergiden beli bükülüyor, neden saray ve harcamalar dizginlenemiyor diye tartışsa şaşırırdım! Türk Ekonomisi uçadururken tezatlığa bakın ki ülkeyi bir lokma ekmeğe muhtaç hale getirdiler! Bu fotoğraf halkın değil, iktidarın sefaletinin fotoğrafıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.