Ülkü Ocakları 300 Kişiyle Diriliş Kampında!

Kocaeli 19.02.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkü Ocakları 300 Kişiyle Diriliş Kampında!

Kocaeli Ülkü Ocakları 17-18-19 Şubat tarihleri arasında 300 kişilik il ve ilçe ocak yöneticileri ile Yuvacık Aytepe Diriliş Kampında Kamp yapıyor. Sabah Namazı ile başlayan program 3 metreyi aşan kar üzerinde sabah yürüyüşü ile devam edip Okçuluk, Paintball gibi sosyal aktiviteler İle sürerken, akşamları ise alanında uzman yöneticiler tarafından eğitim veriliyor. Eğitim sonrası kamp ateşi yakıp marşlar ve türküler söyleyen, Kocaeli Ülkü Ocakları gençleri Diriliş Kampında hem eğitim alıyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor. Diriliş Kampını MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP MDK Üyesi Selim Çakır, Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı ve Gebze TÜRKAV Yöneticileri Ziyaret Etti. Eğitim Kampını Gezen Ünlü, Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Taşkın'ın Ülkü Ocakları'na farklı bir vizyon kazandırdığını, Eğitim ve sosyal projelere önem verdiğini belirterek Taşkın’a teşekkür etti.  

Kocaeli Ülkü Ocakları 17-18-19 Şubat tarihleri arasında 300 kişilik il ve ilçe ocak yöneticileri ile Yuvacık Aytepe Diriliş Kampında Kamp yapıyor.

Sabah Namazı ile başlayan program 3 metreyi aşan kar üzerinde sabah yürüyüşü ile devam edip Okçuluk, Paintball gibi sosyal aktiviteler İle sürerken, akşamları ise alanında uzman yöneticiler tarafından eğitim veriliyor. Eğitim sonrası kamp ateşi yakıp marşlar ve türküler söyleyen, Kocaeli Ülkü Ocakları gençleri Diriliş Kampında hem eğitim alıyor hem de eğlenceli vakit geçiriyor.

Diriliş Kampını MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP MDK Üyesi Selim Çakır, Türkiye Kamu-Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı ve Gebze TÜRKAV Yöneticileri Ziyaret Etti. Eğitim Kampını Gezen Ünlü, Ülkü Ocakları Başkanı Melikşah Taşkın'ın Ülkü Ocakları'na farklı bir vizyon kazandırdığını, Eğitim ve sosyal projelere önem verdiğini belirterek Taşkın’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.