Ülkücü camia üzerinden siyaset yapma!

Dilovası 24.07.2019 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücü camia üzerinden siyaset yapma!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü''yü sert sözlerle eleştiren İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a cevap veren MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Ünlü'ye sahip çıktı.

Geçtiğimiz hafta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından teşekkür yemeği düzenlenmiş, düzenlenen yemeğe katılımlar ile ilgili olarak MHP İl Başkanı Aydın Ünlü eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü'nün eleştirilerine sert bir dille cevap vren İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a Dilovalı Başkandan aynı sertlikte cevap geldi. KİMİN NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz yaptığı açıklama da; "İP Başkanı denen zatın İl Başkanımız Aydın Ünlü'ye yönelik eleştirileri haddini aşmıştır. Ülkücü camiaya sahip çıkmak onun haddine değildir. O önce kol kola girdiği PKK'lılara ve yandaşlarına sahip çıksın. İl Başkanımız hakkında söylediği ahlaksız sözleri kendisine iade ediyorum. MHP il Başkanını kaile alıp almamakta sana düşmez. Kocaeli'de kimin ne olduğunu, dün neler yaptığını bugün neler yaptığını da herkes biliyor. Kendisinin yaptığı açıklamaları gülerek okuyorum. Vatanın bütünlüğünden bahseden şahsın en son seçim sürecinde ve seçim sürecinden sonra özellikle HDP'nin yaptığı açıklamalarla nasıl kol kola girdiklerine hepimiz şahit iken, utanmadan sıkılmadan, kalkıp İl Başkanımıza dil uzatacak, ahlak ve siyaset dersi verecek cüreti nerden bulduğuna şaşıyorum. ÜLKÜCÜ CAMİA ÜZERİNDEN SİYASET YAPMA Bu şahısın gazetelere gönderdiği ahlaksız yazı metnini okuyan herkes kimin lağım akıttığını gözler önüne sermektedir. MHP camiası olarak biz her zaman İl başkanımızın arkasında yürümeye devam ederek, Ülkücü camianın birlik ve beraberliğini sağlamaya ve ülkemizin bekası için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya devam edeceğiz. Biz arkamıza PKK ve yandaşlarını alarak insanları kandırarak siyaset yapmıyoruz. Dün neysek bugünde oyuz. Onun içindir ki önce İP Başkanı üslubuna dikkat etsin. Sonra gitsin kimlerle siyaset yapıyorsa onlarla yoluna devam etsin. Ülkücü camia üzerinden siyaset yapmak size düşmez. Burada haddini bilmesi gereken bir kişi varsa o kendisidir."dedi.
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü''yü sert sözlerle eleştiren İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a cevap veren MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz, Ünlü'ye sahip çıktı.

Geçtiğimiz hafta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet tarafından teşekkür yemeği düzenlenmiş, düzenlenen yemeğe katılımlar ile ilgili olarak MHP İl Başkanı Aydın Ünlü eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü'nün eleştirilerine sert bir dille cevap vren İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız'a Dilovalı Başkandan aynı sertlikte cevap geldi.

KİMİN NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR

MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz yaptığı açıklama da; "İP Başkanı denen zatın İl Başkanımız Aydın Ünlü'ye yönelik eleştirileri haddini aşmıştır. Ülkücü camiaya sahip çıkmak onun haddine değildir. O önce kol kola girdiği PKK'lılara ve yandaşlarına sahip çıksın. İl Başkanımız hakkında söylediği ahlaksız sözleri kendisine iade ediyorum. MHP il Başkanını kaile alıp almamakta sana düşmez. Kocaeli'de kimin ne olduğunu, dün neler yaptığını bugün neler yaptığını da herkes biliyor. Kendisinin yaptığı açıklamaları gülerek okuyorum. Vatanın bütünlüğünden bahseden şahsın en son seçim sürecinde ve seçim sürecinden sonra özellikle HDP'nin yaptığı açıklamalarla nasıl kol kola girdiklerine hepimiz şahit iken, utanmadan sıkılmadan, kalkıp İl Başkanımıza dil uzatacak, ahlak ve siyaset dersi verecek cüreti nerden bulduğuna şaşıyorum.

ÜLKÜCÜ CAMİA ÜZERİNDEN SİYASET YAPMA

Bu şahısın gazetelere gönderdiği ahlaksız yazı metnini okuyan herkes kimin lağım akıttığını gözler önüne sermektedir. MHP camiası olarak biz her zaman İl başkanımızın arkasında yürümeye devam ederek, Ülkücü camianın birlik ve beraberliğini sağlamaya ve ülkemizin bekası için üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya devam edeceğiz. Biz arkamıza PKK ve yandaşlarını alarak insanları kandırarak siyaset yapmıyoruz. Dün neysek bugünde oyuz. Onun içindir ki önce İP Başkanı üslubuna dikkat etsin. Sonra gitsin kimlerle siyaset yapıyorsa onlarla yoluna devam etsin. Ülkücü camia üzerinden siyaset yapmak size düşmez. Burada haddini bilmesi gereken bir kişi varsa o kendisidir."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.