Ülkücü gençlerden Darıca’da ahde vefa!

Darıca 19.12.2019 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ülkücü gençlerden Darıca’da ahde vefa!

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Darıca’da ahde vefa ziyaretleri gerçekleştirdi. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi ile birlikte Darıca’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ahde vefa ziyaretleri kapsamında; MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba'ya, Darıca Fen Lisesi Müdürü Yakup Çelik'e, 27.Dönem Milletvekili Adayı Dursun Ali Furunci'ye, Mimar Mehmet Aytar'a, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen Alaca'ya ve esnaflara gittiler. KURT’TAN ‘BİRLİK’ VURGUSU Ziyaretler de Türk Bayrağı hediye eden Kurt, Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, "Biz bir oldukça ne içteki ne de dıştaki düşmanlar bizi yıldıramazlar. Ülkü Ocakları bu vatanın koruyucu görevini üstlenmekten kaçınmamıştır." dedi.          

Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Darıca’da ahde vefa ziyaretleri gerçekleştirdi. Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av. Yunus Emre Kurt, Darıca Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Öztürk ve yönetimi ile birlikte Darıca’da bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Ahde vefa ziyaretleri kapsamında; MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Meclis Üyesi Fikret Ağbaba'ya, Darıca Fen Lisesi Müdürü Yakup Çelik'e, 27.Dönem Milletvekili Adayı Dursun Ali Furunci'ye, Mimar Mehmet Aytar'a, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen Alaca'ya ve esnaflara gittiler.

KURT’TAN ‘BİRLİK’ VURGUSU

Ziyaretler de Türk Bayrağı hediye eden Kurt, Birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak, "Biz bir oldukça ne içteki ne de dıştaki düşmanlar bizi yıldıramazlar. Ülkü Ocakları bu vatanın koruyucu görevini üstlenmekten kaçınmamıştır." dedi.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.