Ülkücü İşçiler Türkmenlere destek için can atıyor

Kocaeli 02.10.2017 - 11:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ülkücü İşçiler Türkmenlere destek için can atıyor

Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun yaptığı açıklamada Türkmenlere destek olmak için can attıklarını ifade etti.

Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Türkmenlere destek olmak için 5 bin gönüllü ülkücünün hazır olduğu yönündeki açıklamalarının kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Türkmen kardeşlerimize destek için her zaman canımızla kanımızla mücadele vermek için can atmaktayız" dedi. ERTORUN, “DESTEK İÇİN CAN ATMAKTAYIZ” Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun, Kuzey Irak'ta yapılan referandumla ilgili olarak açıklamada bulunarak, "Barzani ve peşmergenin piyonluğunu yaptığı Amerika ve İsrail tarafından kullanılması neticesinde gayrı meşru bir şekilde yapmış olduğu sözde referandum Irak'ın, Türkiye'nin ve İran'ın bekasına yönelik tehdit oluşturmaktadır. Gayrı meşru referandumdan sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapmış olduğu Kerkük, Musul ve tüm Türkmen kardeşlerimize destek için 5000 gönüllü Ülkücünün hazır olduğu açıklaması Ülkücü hareketin bir mensubu olarak bizleri mutlu etmiştir. Çünkü bizler Türkmen kardeşlerimize destek için her zaman canımızla kanımızla mücadele vermek için can atmaktayız" diye konuştu. BİZE DÜŞEN NEYSE YAPACAĞIZ Ertorun şahadet şerbetini içmenin kendileri için onur olduğunu belirterek, şu açıklamada bulundu: "Öncelikle milletimize ve devletimize yönelen vatanımızı tehdit eden her türlü şer güçle mücadele etmek, Türk dünyası ve tüm kardeşlerimiz için onlarla yan yana savaşarak şahadet şerbeti içmek bizim için onurdur. Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Teşkilatı olarak bu uğurda bize düşeni, ülkemizin ve devletimizin dirliği, milletimizin ve Türk dünyasının birliği için görev addediyor, her zaman ki gibi bölge başkanım Bayram Alan, genel başkanım Hakan Kandemir ve liderimiz Ülkücü hareketin lideri Devlet Bahçeli'nin emrinde yüce Türk milletine hizmet etmeye devam edeceğimizi tekrar belirtmek istiyorum"
Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun yaptığı açıklamada Türkmenlere destek olmak için can attıklarını ifade etti.

Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Türkmenlere destek olmak için 5 bin gönüllü ülkücünün hazır olduğu yönündeki açıklamalarının kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Türkmen kardeşlerimize destek için her zaman canımızla kanımızla mücadele vermek için can atmaktayız" dedi.

ERTORUN, “DESTEK İÇİN CAN ATMAKTAYIZ”

Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Başkanı Okan Ertorun, Kuzey Irak'ta yapılan referandumla ilgili olarak açıklamada bulunarak, "Barzani ve peşmergenin piyonluğunu yaptığı Amerika ve İsrail tarafından kullanılması neticesinde gayrı meşru bir şekilde yapmış olduğu sözde referandum Irak'ın, Türkiye'nin ve İran'ın bekasına yönelik tehdit oluşturmaktadır. Gayrı meşru referandumdan sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yapmış olduğu Kerkük, Musul ve tüm Türkmen kardeşlerimize destek için 5000 gönüllü Ülkücünün hazır olduğu açıklaması Ülkücü hareketin bir mensubu olarak bizleri mutlu etmiştir. Çünkü bizler Türkmen kardeşlerimize destek için her zaman canımızla kanımızla mücadele vermek için can atmaktayız" diye konuştu.

BİZE DÜŞEN NEYSE YAPACAĞIZ

Ertorun şahadet şerbetini içmenin kendileri için onur olduğunu belirterek, şu açıklamada bulundu: "Öncelikle milletimize ve devletimize yönelen vatanımızı tehdit eden her türlü şer güçle mücadele etmek, Türk dünyası ve tüm kardeşlerimiz için onlarla yan yana savaşarak şahadet şerbeti içmek bizim için onurdur. Ülkücü İşçiler Derneği Kocaeli İl Teşkilatı olarak bu uğurda bize düşeni, ülkemizin ve devletimizin dirliği, milletimizin ve Türk dünyasının birliği için görev addediyor, her zaman ki gibi bölge başkanım Bayram Alan, genel başkanım Hakan Kandemir ve liderimiz Ülkücü hareketin lideri Devlet Bahçeli'nin emrinde yüce Türk milletine hizmet etmeye devam edeceğimizi tekrar belirtmek istiyorum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.