19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÜLKÜCÜLER PEYGAMBERİMİZİ KONUŞTU!

Gebze 10.12.2016 - 11:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜLKÜCÜLER PEYGAMBERİMİZİ KONUŞTU!

  Kocaeli Ülkü Ocakları’nın düzenlediği seminerler devam ediyor. Kocaeli Ülkü Ocağı’nda önceki gün " Hz. Muhammed'in Peygamberlik Öncesi ve Sonrası Hayatı " konulu konferans verildi. Eğitimi Veren Mehmet Ali Karadaşlı H "Hz. Muhammed (s.a.v) alemlere rahmet olarak gönderilmiş, Kur’an ahlâkı ile ahlâklanmış, yaratılmışların en güzeli, en merhametlisi, en şefkatlisidir. Peygamberimiz kafir ve müşrikler tarafından bile güvenilir kişi (Muhammedü’l-Emin) olarak tanınmış, güvenilmiş, saygı duyulmuş bir şahsiyettir. Peygamberlik öncesi ve sonrası yaşamıyla bütün müslümanlar tarafından örnek alınması gereken Allah’ın insanlığa gönderdiği son ve en sevgili peygamberdir " dedi.. Eğitim Semineri Sonrası Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eski Genel Başkanı Merhum Ali Metin Tokdemir’i Anma Programı yapıldı. Tokdemir’in ruhu için Kur-an'ı Kerim okunarak dualar edildi 

 

Kocaeli Ülkü Ocakları’nın düzenlediği seminerler devam ediyor. Kocaeli Ülkü Ocağı’nda önceki gün " Hz. Muhammed'in Peygamberlik Öncesi ve Sonrası Hayatı " konulu konferans verildi. Eğitimi Veren Mehmet Ali Karadaşlı H "Hz. Muhammed (s.a.v) alemlere rahmet olarak gönderilmiş, Kur’an ahlâkı ile ahlâklanmış, yaratılmışların en güzeli, en merhametlisi, en şefkatlisidir. Peygamberimiz kafir ve müşrikler tarafından bile güvenilir kişi (Muhammedü’l-Emin) olarak tanınmış, güvenilmiş, saygı duyulmuş bir şahsiyettir. Peygamberlik öncesi ve sonrası yaşamıyla bütün müslümanlar tarafından örnek alınması gereken Allah’ın insanlığa gönderdiği son ve en sevgili peygamberdir " dedi..

Eğitim Semineri Sonrası Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Eski Genel Başkanı Merhum Ali Metin Tokdemir’i Anma Programı yapıldı. Tokdemir’in ruhu için Kur-an'ı Kerim okunarak dualar edildi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.