Ümit Aydın’ı hiç böyle görmediniz!

Spor 08.09.2019 - 12:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümit Aydın’ı hiç böyle görmediniz!

Gebzespor’un eski yöneticisi Ümit Aydın, yakışıklı oğulları Mehmet Uras ve Muhammet Berat’ı sünnet ettirdi. Holiday Inn Asia Otel’de gerçekleşen görkemli sünnet düğününe yoğun bir katılım gerçekleşirken, çocuklarının ilk mürüvvetini gören Ümit& Vildan Aydın ailesinin mutlulukları gözlerinden okundu.       AYDIN AİLESİNDEN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK Bölgemizin sevilen ve sayılan isimlerinden Ümit Aydın ve ailesini mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmazken, Gebze bölgesinin tanınan simaları da düğüne çıkarma yaptı. Seçkin konukların ağırlandığı düğünde, misafirleri kapıda karşılayan Vildan& Ümit Aydın çifti, güzel bir misafirperverlik örneği gösterirken, Aydın ailesinin mutlu günlerine tanıklık edenler unutulmaz bir gece yaşadılar.     GÖRKEMLİ DÜĞÜN DOLDU TAŞTI Sünnet düğününe; Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, Darıca Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Uğur, Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi meclis üyeleri, Hasan Soba, Kayna Özler, Sadık Güvenç, Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Kurt, Gebzespor eski başkanları İlker Çakır ve Yavuz Unsur, Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Adem Yıldırım, Gebze Mal Müdürü Satılmış Cem Öksüz, Gebze Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara ve Aydın ailesinin yakınları katıldı.  

Gebzespor’un eski yöneticisi Ümit Aydın, yakışıklı oğulları Mehmet Uras ve Muhammet Berat’ı sünnet ettirdi. Holiday Inn Asia Otel’de gerçekleşen görkemli sünnet düğününe yoğun bir katılım gerçekleşirken, çocuklarının ilk mürüvvetini gören Ümit& Vildan Aydın ailesinin mutlulukları gözlerinden okundu.

 

 

 

AYDIN AİLESİNDEN ÖRNEK MİSAFİRPERVERLİK

Bölgemizin sevilen ve sayılan isimlerinden Ümit Aydın ve ailesini mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmazken, Gebze bölgesinin tanınan simaları da düğüne çıkarma yaptı. Seçkin konukların ağırlandığı düğünde, misafirleri kapıda karşılayan Vildan& Ümit Aydın çifti, güzel bir misafirperverlik örneği gösterirken, Aydın ailesinin mutlu günlerine tanıklık edenler unutulmaz bir gece yaşadılar.

 

 

GÖRKEMLİ DÜĞÜN DOLDU TAŞTI

Sünnet düğününe; Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Nurdoğan Yılmaz, Darıca Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Uğur, Gebze eski Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi meclis üyeleri, Hasan Soba, Kayna Özler, Sadık Güvenç, Rizeliler Dernek Başkanı İsmail Kurt, Gebzespor eski başkanları İlker Çakır ve Yavuz Unsur, Gebze Ticaret Odası yönetim kurulu üyesi Adem Yıldırım, Gebze Mal Müdürü Satılmış Cem Öksüz, Gebze Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara ve Aydın ailesinin yakınları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.