19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ümit Medya’dan Azerbaycan’a Destek

Gebze 18.10.2020 - 22:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümit Medya’dan Azerbaycan’a Destek

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, savaş ve insanlık suç işleyen Ermenistan’ı şiddetle kınayarak, kardeş devlet Azerbaycan’ın yanında olduklarını dile getirdi. Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım talimatıyla, kardeş devlet Azerbaycan’ın yanında ve destek olduğumuzu göstermek amacı ile gazetemiz binası önüne Azerbaycan bayrağı asıldı. Ümit Medya ailesi olarak Azerbaycan’a desteklerini dile getiren Başkan Yıldırım, 30 yıldır süren işgalin bir an evvel sona ermesini diledi. Hocalı’da yaşanan soykırımı anlatarak 1992'den bu güne o acıyı yüreklerde hissettiklerini kaydeden Başkan Yıldırım, “30 yılı aşkın süredir, tek millet iki devlet can Azerbaycan toprakları işgal altında ve tarihe kara bir leke olarak geçen Hocalı Soykırımı var. Çoluk, çocuk, yaşlı, kadın demeden sadece öldürmek değil, vahşice işlenen bir soykırım söz konusu. İnşallah bu işgal Azerbaycan’ımızın mücadelesiyle ve bizlerin de manevi desteğimizle son bulacaktır” dedi. OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEKİLDE MÜCADELE EDİYOR Sözlerine, Birleşmiş Milletlerin ve batılı devletlerin Karabağ işgaline göz yumduğunu belirterek devam eden Başkan Yıldırım, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” dizeleriyle yaşanan işgale seyirci kalan devletleri eleştirdi. Başkan Yıldırım, “Birleşmiş Milletlerde 30 yıldır alınmış birçok karar var ve işgal devam ediyor ama hiç kimsenin sesi çıkmadı maalesef. Sözde güçlü devletler, sözde insan hakkını savunan devletler sessiz kaldı. Bu sessizliğin sonunda can kardeşimiz Azerbaycan kendi hakkını ve toprağını kurtarmak için olağanüstü bir şekilde mücadele ediyor. Allah’ım bu mücadeleyi zaferle sonuçlandırsın inşallah” diye konuştu.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, savaş ve insanlık suç işleyen Ermenistan’ı şiddetle kınayarak, kardeş devlet Azerbaycan’ın yanında olduklarını dile getirdi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım talimatıyla, kardeş devlet Azerbaycan’ın yanında ve destek olduğumuzu göstermek amacı ile gazetemiz binası önüne Azerbaycan bayrağı asıldı. Ümit Medya ailesi olarak Azerbaycan’a desteklerini dile getiren Başkan Yıldırım, 30 yıldır süren işgalin bir an evvel sona ermesini diledi. Hocalı’da yaşanan soykırımı anlatarak 1992'den bu güne o acıyı yüreklerde hissettiklerini kaydeden Başkan Yıldırım, “30 yılı aşkın süredir, tek millet iki devlet can Azerbaycan toprakları işgal altında ve tarihe kara bir leke olarak geçen Hocalı Soykırımı var. Çoluk, çocuk, yaşlı, kadın demeden sadece öldürmek değil, vahşice işlenen bir soykırım söz konusu. İnşallah bu işgal Azerbaycan’ımızın mücadelesiyle ve bizlerin de manevi desteğimizle son bulacaktır” dedi.

OLAĞANÜSTÜ BİR ŞEKİLDE MÜCADELE EDİYOR

Sözlerine, Birleşmiş Milletlerin ve batılı devletlerin Karabağ işgaline göz yumduğunu belirterek devam eden Başkan Yıldırım, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un “Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar” dizeleriyle yaşanan işgale seyirci kalan devletleri eleştirdi. Başkan Yıldırım, “Birleşmiş Milletlerde 30 yıldır alınmış birçok karar var ve işgal devam ediyor ama hiç kimsenin sesi çıkmadı maalesef. Sözde güçlü devletler, sözde insan hakkını savunan devletler sessiz kaldı. Bu sessizliğin sonunda can kardeşimiz Azerbaycan kendi hakkını ve toprağını kurtarmak için olağanüstü bir şekilde mücadele ediyor. Allah’ım bu mücadeleyi zaferle sonuçlandırsın inşallah” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.