Ümit Medya’dan BİK Müdürü’ne ziyaret

Gebze 14.10.2020 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ümit Medya’dan BİK Müdürü’ne ziyaret

Bünyesinde Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’ni barındıran Ümit Medya, Basın İlan Kurumu(BİK) Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’ı ziyaret etti.   2015 yılından bu yana Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü olarak görevini yürüten, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürlüğü’ne atanan Salih Yalçıntaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve Yazı İşleri Müdürü Çağlar Akar, Müdür Yalçıntaş ile bilgi alış verişinde bulundu.      BİK GENEL MÜDÜRÜMÜZÜ YEREL BASINLA BULUŞTURMAK İSTİYORUZ   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçıntaş, Kocaeli’de yer alan tüm gazeteler ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, gazetelerin daha iyi şartlar altında yayın hayatlarını sürdürebilmeleri adına uzun vadeli planlamalar yapacaklarını belirtti. Önümüzdeki günlerde Basın İlan Kurumu Genel Müdürü’nü Kocaeli’ye davet ederek yerel gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve yazı işleri müdürleriyle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Yalçıntaş, gazetelerin talep ve önerilerini dinleyeceklerini söyledi. Yalçıntaş, fırsat buldukça yerel gazeteleri ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.   YILDIRIM: MESLEĞİN MUTFAĞINDA YETİŞMİŞ BİR İSİM Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Basın İlan Kurumu Kocaeli şube müdürlüğüne atanan sayın Salih Yalçıntaş’a görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Deyim yerindeyse gazeteciliğin mutfağında yetişen, mesleğin artılarını ve eksilerini çok iyi bilen, donanımlı bir ismin ilimize atanması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine ve ilimize Ümit Medya ailesine adına hayırlı olsun” dedi.

Bünyesinde Hedef Gazetesi ve Gebze Hürses Gazetesi’ni barındıran Ümit Medya, Basın İlan Kurumu(BİK) Kocaeli Şube Müdürü Salih Yalçıntaş’ı ziyaret etti.  

2015 yılından bu yana Anadolu Ajansı Sakarya Bölge Müdürü olarak görevini yürüten, Basın İlan Kurumu Yönetim Kurulu’nun aldığı karar ile Basın İlan Kurumu Kocaeli Şube Müdürlüğü’ne atanan Salih Yalçıntaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım, Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve Yazı İşleri Müdürü Çağlar Akar, Müdür Yalçıntaş ile bilgi alış verişinde bulundu. 

 

 

BİK GENEL MÜDÜRÜMÜZÜ YEREL BASINLA BULUŞTURMAK İSTİYORUZ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçıntaş, Kocaeli’de yer alan tüm gazeteler ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını ifade ederek, gazetelerin daha iyi şartlar altında yayın hayatlarını sürdürebilmeleri adına uzun vadeli planlamalar yapacaklarını belirtti. Önümüzdeki günlerde Basın İlan Kurumu Genel Müdürü’nü Kocaeli’ye davet ederek yerel gazetelerin genel yayın yönetmenleri ve yazı işleri müdürleriyle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Yalçıntaş, gazetelerin talep ve önerilerini dinleyeceklerini söyledi. Yalçıntaş, fırsat buldukça yerel gazeteleri ziyaret edeceğini de sözlerine ekledi.

 

YILDIRIM: MESLEĞİN MUTFAĞINDA YETİŞMİŞ BİR İSİM

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım ise yaptığı konuşmada, “Basın İlan Kurumu Kocaeli şube müdürlüğüne atanan sayın Salih Yalçıntaş’a görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Deyim yerindeyse gazeteciliğin mutfağında yetişen, mesleğin artılarını ve eksilerini çok iyi bilen, donanımlı bir ismin ilimize atanması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendisine ve ilimize Ümit Medya ailesine adına hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.