19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Umreden dönen hemşerilerini ziyaret etti

Dilovası 29.01.2019 - 17:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Umreden dönen hemşerilerini ziyaret etti

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, ilçe yöneticileriyle birlikte umreden dönen vatandaşları evlerinde ziyaret etti

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, SKM programları kapsamında ilçede umreden dönen vatandaşları evlerinde ziyaret etti.  Şayir ve beraberindeki ilçe yöneticileri ilk olarak umreden dönen AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri Yunus Elden ve Muhammet Demir’i evlerinde ziyaret etti.   HURMA VE ZEMZEM İKRAM ETTİLER Şayir, “Allah genç kardeşlerimizin yapmış olduğu ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Kutsal topraklardan aldıkları feyzi ve bereketi sevdikleriyle en iyi şekilde paylaşmalarını nasip etsin" dedi. Şayir ile umre hatıralarını paylaşan, hurma ve zemzem suyu ikram eden Gençlik Kolları Yöneticileri Yunus Elden ve Muhammet Demir, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek "Allah herkese o güzel kutsal topraklara ayak basmayı nasip etsin" diye dua ettiler.
AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, ilçe yöneticileriyle birlikte umreden dönen vatandaşları evlerinde ziyaret etti

AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir, SKM programları kapsamında ilçede umreden dönen vatandaşları evlerinde ziyaret etti.  Şayir ve beraberindeki ilçe yöneticileri ilk olarak umreden dönen AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yöneticileri Yunus Elden ve Muhammet Demir’i evlerinde ziyaret etti.

 

HURMA VE ZEMZEM İKRAM ETTİLER

Şayir, “Allah genç kardeşlerimizin yapmış olduğu ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Kutsal topraklardan aldıkları feyzi ve bereketi sevdikleriyle en iyi şekilde paylaşmalarını nasip etsin" dedi. Şayir ile umre hatıralarını paylaşan, hurma ve zemzem suyu ikram eden Gençlik Kolları Yöneticileri Yunus Elden ve Muhammet Demir, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek "Allah herkese o güzel kutsal topraklara ayak basmayı nasip etsin" diye dua ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.