19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Umut Oran'dan Sarıbay'a ziyaret!

Kocaeli 08.06.2017 - 11:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Umut Oran'dan Sarıbay'a ziyaret!

Sefa Sirmen’e taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilimize gelen CHP İstanbul eski Milletvekili, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı da ziyaret ederek yeni il binasının hayırlı olmasını diledi. İl yöneticileri Adnan Tok, Sabriye Şahin, Hakkı Koçak, Ali Akdemir ve Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve Yönetimden Coşkun Sunar da ziyarette hazır bulundu. HAYIR BİLEŞENLERİ İLE ORTAK BİR ÇALIŞMA YAPILMALI Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti” dedi. İl binası hakkında bilgi veren Sarıbay, “Gözümüzü karartıp bu binayı aldık. Çok emek verdik ama çok güzel bir binaya sahip olduk ” diye konuştu. Sarıbay, “2019’a hazırlık yaparken bizim yeni bir anayasayla biz ne istiyoruzu anlatan, yeni bir hedef, ülkenin yönetimini değiştirmek amaçlayan bir sistem hazırlamamız lazım. Ve burada hayır bileşenleri ile ortak bir çalışma yapılması lazım. Bir gecede karar verilecek bir konu değil. Konuşulması, görüşülmesi, destek alınması gereken bir konu” ifadelerini kullandı. REFERANDUM SONUCU DEĞERLENDİRİLMELİ Yeni il binasını çok CHP İstanbul eski Milletvekili, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran,” Çok şık, çok modern bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Umarım hayırlı çalışmalara imza atılır “ dedi. Bir şehre girdiğiniz zaman CHP nerede dememeniz lazım diyen Oran, “ 81 ilde CHP binasının aynı konseptte, rengiyle, dokusuyla aynı olması lazım. Parti bir kurum gibi bunu düşünmesi lazım” diye konuştu. Referandumla ilgili olarak konuşmasına devam eden Oran, “Asla zafer değil, hezimette değil ama iyi değerlendirilmesi lazım ” dedi. Oran, gençleri ve kadınları çok önemsediğinin altını da özellikle çizdi. 

Sefa Sirmen’e taziye ziyaretinde bulunmak üzere ilimize gelen CHP İstanbul eski Milletvekili, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı da ziyaret ederek yeni il binasının hayırlı olmasını diledi. İl yöneticileri Adnan Tok, Sabriye Şahin, Hakkı Koçak, Ali Akdemir ve Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve Yönetimden Coşkun Sunar da ziyarette hazır bulundu.

HAYIR BİLEŞENLERİ İLE ORTAK BİR ÇALIŞMA YAPILMALI

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretiniz bizi çok mutlu etti” dedi. İl binası hakkında bilgi veren Sarıbay, “Gözümüzü karartıp bu binayı aldık. Çok emek verdik ama çok güzel bir binaya sahip olduk ” diye konuştu. Sarıbay, “2019’a hazırlık yaparken bizim yeni bir anayasayla biz ne istiyoruzu anlatan, yeni bir hedef, ülkenin yönetimini değiştirmek amaçlayan bir sistem hazırlamamız lazım. Ve burada hayır bileşenleri ile ortak bir çalışma yapılması lazım. Bir gecede karar verilecek bir konu değil. Konuşulması, görüşülmesi, destek alınması gereken bir konu” ifadelerini kullandı.

REFERANDUM SONUCU DEĞERLENDİRİLMELİ

Yeni il binasını çok CHP İstanbul eski Milletvekili, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran,” Çok şık, çok modern bir bina olmuş. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Umarım hayırlı çalışmalara imza atılır “ dedi. Bir şehre girdiğiniz zaman CHP nerede dememeniz lazım diyen Oran, “ 81 ilde CHP binasının aynı konseptte, rengiyle, dokusuyla aynı olması lazım. Parti bir kurum gibi bunu düşünmesi lazım” diye konuştu. Referandumla ilgili olarak konuşmasına devam eden Oran, “Asla zafer değil, hezimette değil ama iyi değerlendirilmesi lazım ” dedi. Oran, gençleri ve kadınları çok önemsediğinin altını da özellikle çizdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.