19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Üniversitelilere ücretsiz ulaşım

Kocaeli 03.08.2015 - 11:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Üniversitelilere ücretsiz ulaşım

İl dışından gelen öğrenci ve aileler, otogardan ücretsiz olarak Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne taşınıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu sene de Kocaeli Üniversitesi’ni kazanıp, kayıt işlemleri için il dışından kentimize gelen öğrenci ve ailelerini yalnız bırakmıyor. Öğrenci ve aileleri ücretsiz servislerle KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne taşıyan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca üniversite ve kampüs ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.   KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN Büyükşehir Belediyesi eğitim ve öğretime destek verdiği çalışmalar kapsamında Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri için ücretsiz otobüs hizmeti de veriyor. Bu doğrultuda her saat başı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden kalkan ücretsiz servislerle ilimize kayıt işlemleri için gelen öğrenciler ve aileleri üniversiteye taşınıyor. Öğrenci ve aileler yapılan hizmet ile Kocaeli’ye iner inmez kayıt işlemlerinde sorun yaşamıyor.   RİNG SEFERLERİ HER SAAT YAPILIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz servisleri 07.00 saatinden 18.00’ye kadar Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne ring seferleri yapılıyor. Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrenciler, Kocaeli’ne geldikleri andan itibaren Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle karşılaşıyor. Kayıt işlemlerini tamamlamak üzere ilimize gelen öğrenciler, otogardan Umuttepe’ye ücretsiz ulaşım imkanı buluyor.
İl dışından gelen öğrenci ve aileler, otogardan ücretsiz olarak Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne taşınıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu sene de Kocaeli Üniversitesi’ni kazanıp, kayıt işlemleri için il dışından kentimize gelen öğrenci ve ailelerini yalnız bırakmıyor. Öğrenci ve aileleri ücretsiz servislerle KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne taşıyan Büyükşehir Belediyesi, ayrıca üniversite ve kampüs ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor.
 
KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN
Büyükşehir Belediyesi eğitim ve öğretime destek verdiği çalışmalar kapsamında Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri için ücretsiz otobüs hizmeti de veriyor. Bu doğrultuda her saat başı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden kalkan ücretsiz servislerle ilimize kayıt işlemleri için gelen öğrenciler ve aileleri üniversiteye taşınıyor. Öğrenci ve aileler yapılan hizmet ile Kocaeli’ye iner inmez kayıt işlemlerinde sorun yaşamıyor.
 
RİNG SEFERLERİ HER SAAT YAPILIYOR
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz servisleri 07.00 saatinden 18.00’ye kadar Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne ring seferleri yapılıyor. Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrenciler, Kocaeli’ne geldikleri andan itibaren Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle karşılaşıyor. Kayıt işlemlerini tamamlamak üzere ilimize gelen öğrenciler, otogardan Umuttepe’ye ücretsiz ulaşım imkanı buluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.