19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü’den ağır söz; “KANSIZ!”

Siyaset 23.06.2019 - 17:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü’den ağır söz; “KANSIZ!”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki açıklama yapan İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’a çok ağır sözler sarf etti. Ünlü, “Kansız Lütfü; FETÖ laboratuvarında fitne ve fücur istihsali için beyni yıkanan moronlardan biri, hatta birincisidir” dedi.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Devlet Bahçeli’yle ilgili açıklamalarına çok sert tepki gösteren Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden Türkkan’a, ‘Kansız’ söyleminde bulundu. İşte MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün damga vuran açıklaması; “1-Allah'ın lütfundan nasibini alamamış Kansız Lütfü, yine cibilliyeti icabı  yetiştiği kapıya ürümüş. Kansız Lütfü; bırakınız Ülkücülüğü, en temel insanlık değerlerinden dahi mahrum olduğunu bir kez daha göstermiştir. ÇAĞ DIŞI YÖNELİM 2-Siyasette şahsi yozlaşmanın en çarpıcı misali, bu insan müsveddesi Kansız Lütfü'dür. Kansız Lütfü; FETÖ laboratuvarında fitne ve fücur istihsali için beyni yıkanan moronlardan biri, hatta birincisidir. 3-Kansız Lütfi gibiler için ahlak karakter zaafı, fazilet gönül kiri, edep ve hayâ çağ dışı yönelimlerdir. En sıradan Ülkücünün bile geçmişe birazcık olsun saygısı, hatıralara bir parça itibarı olur ama Kansız Lütfü için bütün bunlar aptalca temayüllerdir. BİR KEZ DAHA ORTADA 4-Kansız Lütfü'nün şeref ve haysiyete düşkünlük, Türk töresine ihtimam, rol model oluşturma gibi sorumlulukları yok sayması; Ülkücü Hareketin geleneksel değerlerini ve Ülküdaşlık hukukunu inkârı; siyaseten yok oluşun ve kokuşmuşluğun zirvesidir. 5-Bu Kansız Lütfü mahlukunun düştüğü çukurun yanında esfel-i safilin bile erdemli bir makam ve mevki sayılır. 6(son)-İP'in önde gelenlerinin MHP'ye ve onun saygın lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye karşı gösterdikleri ahlaksız ve hayâsız tavır, bu moronların aramızdan ayıklanmasının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki açıklama yapan İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’a çok ağır sözler sarf etti. Ünlü, “Kansız Lütfü; FETÖ laboratuvarında fitne ve fücur istihsali için beyni yıkanan moronlardan biri, hatta birincisidir” dedi.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan’ın Devlet Bahçeli’yle ilgili açıklamalarına çok sert tepki gösteren Ünlü, sosyal medya hesabı üzerinden Türkkan’a, ‘Kansız’ söyleminde bulundu. İşte MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün damga vuran açıklaması; “1-Allah'ın lütfundan nasibini alamamış Kansız Lütfü, yine cibilliyeti icabı  yetiştiği kapıya ürümüş. Kansız Lütfü; bırakınız Ülkücülüğü, en temel insanlık değerlerinden dahi mahrum olduğunu bir kez daha göstermiştir.

ÇAĞ DIŞI YÖNELİM

2-Siyasette şahsi yozlaşmanın en çarpıcı misali, bu insan müsveddesi Kansız Lütfü'dür. Kansız Lütfü; FETÖ laboratuvarında fitne ve fücur istihsali için beyni yıkanan moronlardan biri, hatta birincisidir. 3-Kansız Lütfi gibiler için ahlak karakter zaafı, fazilet gönül kiri, edep ve hayâ çağ dışı yönelimlerdir. En sıradan Ülkücünün bile geçmişe birazcık olsun saygısı, hatıralara bir parça itibarı olur ama Kansız Lütfü için bütün bunlar aptalca temayüllerdir.

BİR KEZ DAHA ORTADA

4-Kansız Lütfü'nün şeref ve haysiyete düşkünlük, Türk töresine ihtimam, rol model oluşturma gibi sorumlulukları yok sayması; Ülkücü Hareketin geleneksel değerlerini ve Ülküdaşlık hukukunu inkârı; siyaseten yok oluşun ve kokuşmuşluğun zirvesidir. 5-Bu Kansız Lütfü mahlukunun düştüğü çukurun yanında esfel-i safilin bile erdemli bir makam ve mevki sayılır. 6(son)-İP'in önde gelenlerinin MHP'ye ve onun saygın lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye karşı gösterdikleri ahlaksız ve hayâsız tavır, bu moronların aramızdan ayıklanmasının ne kadar doğru olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.