19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü’den AK Gençler’e Pankart Teşekkürü

Kocaeli 28.01.2018 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü’den AK Gençler’e Pankart Teşekkürü

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için salona asılan pankarta MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’den yanıt geldi.

AK Parti İl Gençlik Kolları kongresinin gerçekleşeceği Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda MHP lideri Devlet Bahçeli’yle ilgili teşekkür pankartı asıldı. MHP Aydın Ünlü ise pankarta yönelik cevap verdi, AK Partili gençlere teşekkür etti.     SEVİNDİRİCİ BİR OLAY MHP İl Başkanı Aydın Ünlü konuşmasında, “Bugün Türkiye Cumhuriyet Devletinin 2023’e kadar Milli İttifak söylenmesi ve Sayın Genel Başkanımızın milli duruşu, devletinin yanında yer alması ve bunu tüm dünyanın görmesi, bugün ülkenin bekası ile ilgi sıkıntı olduğu durumlarda, Milliyetçi Hareket Partisinin önce ülkem ve milletim diyen tavrını göstermiş olması, AK Partili arkadaşların gençlerimiz tarafından da taktire şayan görülmüş bir durum. Bu durumu da bir pankartla yansıtmak istemişler, bunu dile getirmeleri çok sevindirici bir olay, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. KOCAELİ’DE YENİ BİR SÜREÇ BAŞLADI Ünlü, “Bugün salonda tüm Türkiye’nin göreceği o pankart anlam verici olacak. Artık Türkiye’de sen ben kavgasının olmadığı ve siyasetin ikinci plana atıldığı bir sürecin başlamış olduğunun göstergesidir. Kocaeli için 2019 seçimler için yeni bir süreç başlamıştır. Biz de Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’ye hoş geldiniz diyoruz” diye konuştu.
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için salona asılan pankarta MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’den yanıt geldi.

AK Parti İl Gençlik Kolları kongresinin gerçekleşeceği Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda MHP lideri Devlet Bahçeli’yle ilgili teşekkür pankartı asıldı. MHP Aydın Ünlü ise pankarta yönelik cevap verdi, AK Partili gençlere teşekkür etti.

 

 

SEVİNDİRİCİ BİR OLAY

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü konuşmasında, “Bugün Türkiye Cumhuriyet Devletinin 2023’e kadar Milli İttifak söylenmesi ve Sayın Genel Başkanımızın milli duruşu, devletinin yanında yer alması ve bunu tüm dünyanın görmesi, bugün ülkenin bekası ile ilgi sıkıntı olduğu durumlarda, Milliyetçi Hareket Partisinin önce ülkem ve milletim diyen tavrını göstermiş olması, AK Partili arkadaşların gençlerimiz tarafından da taktire şayan görülmüş bir durum. Bu durumu da bir pankartla yansıtmak istemişler, bunu dile getirmeleri çok sevindirici bir olay, kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

KOCAELİ’DE YENİ BİR SÜREÇ BAŞLADI

Ünlü, “Bugün salonda tüm Türkiye’nin göreceği o pankart anlam verici olacak. Artık Türkiye’de sen ben kavgasının olmadığı ve siyasetin ikinci plana atıldığı bir sürecin başlamış olduğunun göstergesidir. Kocaeli için 2019 seçimler için yeni bir süreç başlamıştır. Biz de Cumhurbaşkanımıza Kocaeli’ye hoş geldiniz diyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.