Ünlü’den Gebze’ye çıkarma

Gebze 22.09.2019 - 16:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü’den Gebze’ye çıkarma

MHP Kocaeli İl Teşkilatı “40×40 Vatandaşla Yüzyüze” programı kapsamında Cuma gecesi Gebze’yev çıkarma yaptı. Kocaeli İl Teşkilatı ve Gebze İlçe Teşkilatının birlikte düzenledikleri “40×40 Vatandaşla Yüzyüze programına tüm il ve ilçe yöneticileri katılım sağladılar. Gebze’nin tüm mahallelerinde gerçekleştirilen programa katılım çok yüksek oldu. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibi Gebze’de bulunan her mahalleye MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamını iletti, vatandaşlara “MHP sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşlarımızla” mesajını verdi.  YILMAYACAĞIZ MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü 40×40 programlarıyla ilgili “MHP Kocaeli İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatları’nın temel görevlerinin arasında, vatandaşların sorunlarını dinleyip, bu sorunlara çözüm üretmek var, bu nedenle uzun yıllardan bu yana 40×40 programlarını düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. MHP Kocaeli Teşkilatları sadece seçim dönemlerinde sahada olan bir teşkilat değil, MHP Kocaeli Teşkilatları sürekli olarak sahada olan teşkilatlar, bu anlamda biz çalışmayı, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeyi kendimize görev edinmiş bir teşkilat olarak 40×40 programlarını yılmadan, bıkmadan ve usanmadan hep gerçekleştireceğiz. VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ Bu programları gerçekleştirirken, siz bizim seçmenimizsiniz, siz bizim seçmenimiz değilsiniz mantığıyla hareket etmiyoruz. Hangi partinin seçmeni olduğuna bakmaksızın her vatandaşımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. 40×40 Programlarından kendimize dersler çıkartıyor, çıkarttığımız derslerimize çok iyi çalışarak asla sınıfta kalmıyoruz. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki MHP Kocaeli Teşkilatları her daim vatandaşın yanında olmaya devam edecek ve vatandaşların sorunlarına çözüm üretebilmek adına sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşla yüzyüze gelecek ve çözüm üretmek adına elinden geleni yapacaktır.” ifadelerine yer verdi.  

MHP Kocaeli İl Teşkilatı “40×40 Vatandaşla Yüzyüze” programı kapsamında Cuma gecesi Gebze’yev çıkarma yaptı. Kocaeli İl Teşkilatı ve Gebze İlçe Teşkilatının birlikte düzenledikleri “40×40 Vatandaşla Yüzyüze programına tüm il ve ilçe yöneticileri katılım sağladılar. Gebze’nin tüm mahallelerinde gerçekleştirilen programa katılım çok yüksek oldu. MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve ekibi Gebze’de bulunan her mahalleye MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamını iletti, vatandaşlara “MHP sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşlarımızla” mesajını verdi. 

YILMAYACAĞIZ
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü 40×40 programlarıyla ilgili “MHP Kocaeli İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatları’nın temel görevlerinin arasında, vatandaşların sorunlarını dinleyip, bu sorunlara çözüm üretmek var, bu nedenle uzun yıllardan bu yana 40×40 programlarını düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. MHP Kocaeli Teşkilatları sadece seçim dönemlerinde sahada olan bir teşkilat değil, MHP Kocaeli Teşkilatları sürekli olarak sahada olan teşkilatlar, bu anlamda biz çalışmayı, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeyi kendimize görev edinmiş bir teşkilat olarak 40×40 programlarını yılmadan, bıkmadan ve usanmadan hep gerçekleştireceğiz.

VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ
Bu programları gerçekleştirirken, siz bizim seçmenimizsiniz, siz bizim seçmenimiz değilsiniz mantığıyla hareket etmiyoruz. Hangi partinin seçmeni olduğuna bakmaksızın her vatandaşımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. 40×40 Programlarından kendimize dersler çıkartıyor, çıkarttığımız derslerimize çok iyi çalışarak asla sınıfta kalmıyoruz. Şunu herkes çok iyi bilmelidir ki MHP Kocaeli Teşkilatları her daim vatandaşın yanında olmaya devam edecek ve vatandaşların sorunlarına çözüm üretebilmek adına sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşla yüzyüze gelecek ve çözüm üretmek adına elinden geleni yapacaktır.” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.