Ünlü: Disiplin Kurulu görevini yapıyor

Kocaeli 13.12.2016 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ünlü: Disiplin Kurulu görevini yapıyor

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partiden ihraç edilen isimler hakkında,” MHP kurumsal bir siyasi parti. İl Disiplin Kurulu Kendi görevini yapıyor. Bizim dışımızda gelişen bir olay” dedi MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinden ihraç edilen 3 isim ile ilgili olarak,”MHP kurumsal bir siyasi parti. İl Disiplin Kurulu Kendi görevini yapıyor. Bizim dışımızda gelişen bir olay. MHP Kocaeli Teşkilatları kurulları olan bir siyasi parti. İl Disiplin Kurulu Başkanı ve yönetimi gerekli kararları yavaş yavaş veriyorlar. İlçe teşkilatlarımızda ara ara bu tür yazışmalar devam ediyor. Hataya devam edenlerle ilgili disiplin soruşturmaları bu şekilde devam edecek. Sosyal medyadan takip devam ediyor. Tüzük işleyecek. MHP tüzüğüne uymayan parti üyelerine MHP tüzüğü uygulanmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partiden ihraç edilen isimler hakkında,” MHP kurumsal bir siyasi parti. İl Disiplin Kurulu Kendi görevini yapıyor. Bizim dışımızda gelişen bir olay” dedi
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinden ihraç edilen 3 isim ile ilgili olarak,”MHP kurumsal bir siyasi parti. İl Disiplin Kurulu Kendi görevini yapıyor. Bizim dışımızda gelişen bir olay. MHP Kocaeli Teşkilatları kurulları olan bir siyasi parti. İl Disiplin Kurulu Başkanı ve yönetimi gerekli kararları yavaş yavaş veriyorlar. İlçe teşkilatlarımızda ara ara bu tür yazışmalar devam ediyor. Hataya devam edenlerle ilgili disiplin soruşturmaları bu şekilde devam edecek. Sosyal medyadan takip devam ediyor. Tüzük işleyecek. MHP tüzüğüne uymayan parti üyelerine MHP tüzüğü uygulanmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.