Ünlü Futbol adamından WHITEPARK için övgü dolu sözler

Gebze 20.02.2015 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Ünlü Futbol adamından WHITEPARK için övgü dolu sözler

Gebze'nin sevilen saygın işadamlarından Ümit Kabay'ın Kars Sarıkamış'ta yaptırdığı WHITEPARK Otel için Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldızlarından Ümit Davala övgü dolu sözler sarfetti.

Türk futbol yıldızlarından Ümit Davala, Ümit Kabay'ın sahibi olduğu Sarıkamış WHITEPARK Otel için, "Dünya kış turizm tesisleri arasında yerini almaya aday bir tesis ve kayak zemini. Harika bir kar yapısına sahip bir bölge.Whıtepark ise her türlü konfora sahip bir otel. Özellikle sporcu ve ailelerinin tercih edeceği kayak merkezlerinin başında geliyor. Otelin alkolsüz olması da sporcular için ayrı ber tercih nedeni. Burada aile dostlarımızla ile bir arada çok keyifli ve eğlenceli bir kış tatili geçirdik.Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir yer."dedi. Kayak sporu için pistlerin dünya düzeyinde olduğuna da değinen Ümit Davala, otel personelinin sıcaklığından dolayı memnuniyetini de dile getirdi. Otelde neler var? Konuklarına restoran, hamam ve oyun odası sunan White Park Hotel, Sarıkamış'ta yer almaktadır. Her odada uydu TV, minibar, telefon, kasa ve çalışma masası vardır. Duşlu özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri sağlanmaktadır.Tesiste ortak sauna ve ortak bir salon vardır. Tesis bünyesinde ya da çevresinde kayak gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirilebilir.Tesis, Sarıkamış Kayak Merkezi'ne 450 metre mesafededir. Kars Havaalanı ise 54,9 km uzaklıktadır.    
Gebze'nin sevilen saygın işadamlarından Ümit Kabay'ın Kars Sarıkamış'ta yaptırdığı WHITEPARK Otel için Galatasaray ve A Milli Takım'ın yıldızlarından Ümit Davala övgü dolu sözler sarfetti.

Türk futbol yıldızlarından Ümit Davala, Ümit Kabay'ın sahibi olduğu Sarıkamış WHITEPARK Otel için, "Dünya kış turizm tesisleri arasında yerini almaya aday bir tesis ve kayak zemini. Harika bir kar yapısına sahip bir bölge.Whıtepark ise her türlü konfora sahip bir otel. Özellikle sporcu ve ailelerinin tercih edeceği kayak merkezlerinin başında geliyor. Otelin alkolsüz olması da sporcular için ayrı ber tercih nedeni. Burada aile dostlarımızla ile bir arada çok keyifli ve eğlenceli bir kış tatili geçirdik.Herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir yer."dedi. Kayak sporu için pistlerin dünya düzeyinde olduğuna da değinen Ümit Davala, otel personelinin sıcaklığından dolayı memnuniyetini de dile getirdi.

Otelde neler var?

Konuklarına restoran, hamam ve oyun odası sunan White Park Hotel, Sarıkamış'ta yer almaktadır. Her odada uydu TV, minibar, telefon, kasa ve çalışma masası vardır. Duşlu özel banyoda saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo malzemeleri sağlanmaktadır.Tesiste ortak sauna ve ortak bir salon vardır. Tesis bünyesinde ya da çevresinde kayak gibi çeşitli aktiviteler gerçekleştirilebilir.Tesis, Sarıkamış Kayak Merkezi'ne 450 metre mesafededir. Kars Havaalanı ise 54,9 km uzaklıktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.