19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÜNLÜ: “GEÇMİŞLERİNE BAKIP ÖYLE YORUM YAPSINLAR”

Kocaeli 01.03.2017 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÜNLÜ: “GEÇMİŞLERİNE BAKIP ÖYLE YORUM YAPSINLAR”

  MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında değerlendirmelerde bulundu. CHP SP yakınlaşmasına dair sorulan soruya da yanıt veren Ünlü, “Onun değerlendirmesini o partilerin tabanı yapsın. Biz kendi işimize bakacağız. İnsanlar geçmişlerine baksınlar ona göre yorumda bulunsunlar” ifadelerini kullandı. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü basın açıklamasında yaptığı konuşma da, “Bugün 8 ilçemizin delege listeleri seçim kuruluna verilecek. Kongre serüvenimiz 11 Mart’ta Gebze’de bir düğün şeklinde başlayacak 26 Mart’ta Başiskele’de bitecek” dedi.  “BİZİ YARGILAMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİL” MHP’nin tabanı yüzde 80 hayır diyecek söylemine karşı biz de CHP tabanının yüzde 81,3 hayır diyecek dedik diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu kararı MHP İl Başkanı, genel başkanı verir. Bizlerin, diğer siyasi partilerin tabanlarına dair yorumlarda bulunmanın etik olmadığını düşündüğüm için ben böyle yorumda bulundum. Bu söylemlere devam ederlerse biz de bu söylemlere devam ederiz MHP akıllıdır. Bugün önce ülkem diyen siyasi parti dünyanın herhangi bir yerinde var mıdır? Ülkenin bekası için evet diyerek gereğini yapacağız. Bizi yargılamaya kimsenin ne hakkı ne de haddi vardır. MHP binlerce kez evetle ilgi çalışmalarını yapmaktadır. Buna inanarak ve bile bile yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “MİLLİ BİR YAPI KURULMALI” FETÖ tarafından haksız yere cezaevine atıldığını ifade eden Ünlü, “2007 yılında suçsuz yere FETÖ tarafından cezaevine alınmış, tahsilatçılıktan, bir suç örgütü mensubu olmaktan yargılanarak 3 yıl dinlenmiş bir il başkanıyım. Ben bunları yaşadım. Vergimi kuruşuna kadar ödemiş bir vatandaşım, benim ülkemin polisi, hakimi, savcısı beni dinlemiş cezaevine girmişim. Bunun için diyorum ki bu sistem değişmeli. Yeni sistem gelmeli. Önce vatanım diyen milli bir yapı kurulmalı. Milli polis, milli iş adamı, milli esnaf olmalı. Böyle bir Türkiye Cumhuriyeti olmalı” dedi. “17-25 ARALIK’IN HESABI SORULACAK” Kuyruğu başka yere olanların hayır dediğini görüyoruz diyen Ünlü, “MHP’nin içinde olup hayır diyenleri anlayamıyoruz. Bugün il gezenlerin neden gezdiklerini önümüzdeki günlerde herkes görecek. MHP devletin sahibi olan, ülkesi için hayatını veren insanlardan oluşuyor. Kim neyi vaat edebilir” dedi. Parti binasında geçmiş seçim dönemlerinden kalan afişlerin haber yapılmasına dair değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “ O afişler MHP’nin her yerinde olan afişler. 17-25’in hesabı sorulacaktır. Biz o günleri unutmadık ki. Bugün kartlar yeniden dağıtılacaktır. Bize algı olarak yönlendirilen gibi olmadığını herkes görecektir. Önümüzdeki süreçte 17-25’te masaya yatırılacak ve failleri ortaya çıkacaktır” dedi.   

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında değerlendirmelerde bulundu. CHP SP yakınlaşmasına dair sorulan soruya da yanıt veren Ünlü, “Onun değerlendirmesini o partilerin tabanı yapsın. Biz kendi işimize bakacağız. İnsanlar geçmişlerine baksınlar ona göre yorumda bulunsunlar” ifadelerini kullandı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Ünlü basın açıklamasında yaptığı konuşma da, “Bugün 8 ilçemizin delege listeleri seçim kuruluna verilecek. Kongre serüvenimiz 11 Mart’ta Gebze’de bir düğün şeklinde başlayacak 26 Mart’ta Başiskele’de bitecek” dedi.

 “BİZİ YARGILAMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİL”

MHP’nin tabanı yüzde 80 hayır diyecek söylemine karşı biz de CHP tabanının yüzde 81,3 hayır diyecek dedik diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Bu kararı MHP İl Başkanı, genel başkanı verir. Bizlerin, diğer siyasi partilerin tabanlarına dair yorumlarda bulunmanın etik olmadığını düşündüğüm için ben böyle yorumda bulundum. Bu söylemlere devam ederlerse biz de bu söylemlere devam ederiz MHP akıllıdır. Bugün önce ülkem diyen siyasi parti dünyanın herhangi bir yerinde var mıdır? Ülkenin bekası için evet diyerek gereğini yapacağız. Bizi yargılamaya kimsenin ne hakkı ne de haddi vardır. MHP binlerce kez evetle ilgi çalışmalarını yapmaktadır. Buna inanarak ve bile bile yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“MİLLİ BİR YAPI KURULMALI”

FETÖ tarafından haksız yere cezaevine atıldığını ifade eden Ünlü, “2007 yılında suçsuz yere FETÖ tarafından cezaevine alınmış, tahsilatçılıktan, bir suç örgütü mensubu olmaktan yargılanarak 3 yıl dinlenmiş bir il başkanıyım. Ben bunları yaşadım. Vergimi kuruşuna kadar ödemiş bir vatandaşım, benim ülkemin polisi, hakimi, savcısı beni dinlemiş cezaevine girmişim. Bunun için diyorum ki bu sistem değişmeli. Yeni sistem gelmeli. Önce vatanım diyen milli bir yapı kurulmalı. Milli polis, milli iş adamı, milli esnaf olmalı. Böyle bir Türkiye Cumhuriyeti olmalı” dedi.

“17-25 ARALIK’IN HESABI SORULACAK”

Kuyruğu başka yere olanların hayır dediğini görüyoruz diyen Ünlü, “MHP’nin içinde olup hayır diyenleri anlayamıyoruz. Bugün il gezenlerin neden gezdiklerini önümüzdeki günlerde herkes görecek. MHP devletin sahibi olan, ülkesi için hayatını veren insanlardan oluşuyor. Kim neyi vaat edebilir” dedi. Parti binasında geçmiş seçim dönemlerinden kalan afişlerin haber yapılmasına dair değerlendirmelerde bulunan Ünlü, “ O afişler MHP’nin her yerinde olan afişler. 17-25’in hesabı sorulacaktır. Biz o günleri unutmadık ki. Bugün kartlar yeniden dağıtılacaktır. Bize algı olarak yönlendirilen gibi olmadığını herkes görecektir. Önümüzdeki süreçte 17-25’te masaya yatırılacak ve failleri ortaya çıkacaktır” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.