19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Ünlü, ilk ziyaretini Gebze Teşkilatına yaptı!

Siyaset 07.10.2020 - 12:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü, ilk ziyaretini Gebze Teşkilatına yaptı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçtiğimiz ay içerisinde il ve ilçe kongrelerini tamamlamıştı. Tamamlanan kongrelerin ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, saha programlarına başlayacaklarını ifade etti. Saha programları için bu hafta içini işaret eden Ünlü, partisinin ilçe başkanlık ziyaretlerine devam ediyor. Gebze İlçe Teşkilatı’nın 13’üncü olağan kongresine tek aday olarak giren Serkan Kural, yeniden Gebze İlçe Başkanı seçilmişti. Bu kapsamda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı seçilen Serkan Kural’a geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gebze İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu. PLAKET TAKDİM EDİLDİ Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Ünlü’ye kongre sürecinde ve öncesinde verdiği destek için teşekkür edip partisi ve Cumhur İttifakı için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. İl Başkanı Aydın Ünlü ise, İlçe Başkanı Kural’a tekrar ilçe başkanı seçildiği için tebrik edip bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diledi. Ziyaret programının bitiminde İlçe Başkanı Serkan Kural, Ünlü’ye kongre sürecinde vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket takdiminde bulundu.   

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) geçtiğimiz ay içerisinde il ve ilçe kongrelerini tamamlamıştı. Tamamlanan kongrelerin ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, saha programlarına başlayacaklarını ifade etti. Saha programları için bu hafta içini işaret eden Ünlü, partisinin ilçe başkanlık ziyaretlerine devam ediyor. Gebze İlçe Teşkilatı’nın 13’üncü olağan kongresine tek aday olarak giren Serkan Kural, yeniden Gebze İlçe Başkanı seçilmişti. Bu kapsamda MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı seçilen Serkan Kural’a geçtiğimiz günlerde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Gebze İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen ziyarette il ve ilçe yöneticileri de hazır bulundu.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, Ünlü’ye kongre sürecinde ve öncesinde verdiği destek için teşekkür edip partisi ve Cumhur İttifakı için elinden gelenin en iyisini yapacağını ifade etti. İl Başkanı Aydın Ünlü ise, İlçe Başkanı Kural’a tekrar ilçe başkanı seçildiği için tebrik edip bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diledi. Ziyaret programının bitiminde İlçe Başkanı Serkan Kural, Ünlü’ye kongre sürecinde vermiş olduğu katkılardan dolayı plaket takdiminde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.