Ünlü, ‘Kadrolaşma Bayramdan sonra’

Kocaeli 28.07.2019 - 13:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü, ‘Kadrolaşma Bayramdan sonra’

Belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda buluşan Aydın Ünlü, Kurban Bayramı'ndan sonra ülkücülerin belediyelerde kadrolaşacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Tramway kafede gerçekleştirilen kahvaltı programına belediye meclis üyelerinin yanı sıra MHP MYK üyesi Erkan Azeri, il yöneticileri ve MHP İlçe başkanları da katıldı. Programda belediye meclis üyeleri yürüttükleri çalışmalara ilişkin hazırladıkları ön raporu İl Başkanı Aydın Ünlü'ye sundular. Sunulan bu raporlar Kurban Bayramı'nın ardından gerçekleştirilecek olan istişare toplantıları sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunulacak. RAPORLAR BAHÇELİ’YE SUNULACAK  Programda konuşan Aydın Ünlü, “MHP Teşkilatları olarak temmuz ayının sıcaklığına bakmadan bugün belediye meclis üyelerimizle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bugün belediye meclis üyelerimizden ilçelerde yürütülen çalışmalara dair raporlar alıyoruz. Bu raporları büyükşehir meclis üyeleriyle toplantı yapıp liderimiz Devlet Bahçeli’ye takdim edeceğiz. Bu raporların sonucunda Cumhur İttifakı’nda samimiyet var mı yok mu belli olacak” dedi. CUMHUR İTTİFAKI'NA YAKIŞMIYOR “Biz kurumları ziyaret etmeye devam edeceğiz” diyen Ünlü sözlerinin devamında Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanını ziyaret ettik. Cumhur İttifakı belediye başkanı henüz belediye başkanlarını ziyaret etmedi. Bu Cumhur İttifakı’nın yapısına yakışmamaktadır. Bizim gösterdiğimiz samimiyeti onlardan da bekliyoruz” ifadelerine yer verdi. “SAMİMİYETLERİNE İNANIYORUZ” Ünlü sözlerini “Kurban Bayramı'ndan sonra ülkücüler kadrolaşacak diyen bir il başkanıyım. Bizim alnımız açık ve ayağımız yere sağlam basan bir kadro olduğumuzu herkes görecek. Kadrolaşmak ülkücülerin hakkıdır ve bu hakkı ülkücülere vereceklerdir. Burası Kocaeli burada Cumhur İttifakı için pazarlık yapılmadı ve pazarlığın yapılmadığı tek il burası. AK Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nın samimiyetlerine inanıyoruz. Bayramdan sonra hak ettiğimiz kadrolaşmayı alacağız” şeklinde konuştu.
Belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda buluşan Aydın Ünlü, Kurban Bayramı'ndan sonra ülkücülerin belediyelerde kadrolaşacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin belediye meclis üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Tramway kafede gerçekleştirilen kahvaltı programına belediye meclis üyelerinin yanı sıra MHP MYK üyesi Erkan Azeri, il yöneticileri ve MHP İlçe başkanları da katıldı. Programda belediye meclis üyeleri yürüttükleri çalışmalara ilişkin hazırladıkları ön raporu İl Başkanı Aydın Ünlü'ye sundular. Sunulan bu raporlar Kurban Bayramı'nın ardından gerçekleştirilecek olan istişare toplantıları sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye sunulacak.

RAPORLAR BAHÇELİ’YE SUNULACAK 

Programda konuşan Aydın Ünlü, “MHP Teşkilatları olarak temmuz ayının sıcaklığına bakmadan bugün belediye meclis üyelerimizle bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bugün belediye meclis üyelerimizden ilçelerde yürütülen çalışmalara dair raporlar alıyoruz. Bu raporları büyükşehir meclis üyeleriyle toplantı yapıp liderimiz Devlet Bahçeli’ye takdim edeceğiz. Bu raporların sonucunda Cumhur İttifakı’nda samimiyet var mı yok mu belli olacak” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI'NA YAKIŞMIYOR

“Biz kurumları ziyaret etmeye devam edeceğiz” diyen Ünlü sözlerinin devamında Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanını ziyaret ettik. Cumhur İttifakı belediye başkanı henüz belediye başkanlarını ziyaret etmedi. Bu Cumhur İttifakı’nın yapısına yakışmamaktadır. Bizim gösterdiğimiz samimiyeti onlardan da bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“SAMİMİYETLERİNE İNANIYORUZ”

Ünlü sözlerini “Kurban Bayramı'ndan sonra ülkücüler kadrolaşacak diyen bir il başkanıyım. Bizim alnımız açık ve ayağımız yere sağlam basan bir kadro olduğumuzu herkes görecek. Kadrolaşmak ülkücülerin hakkıdır ve bu hakkı ülkücülere vereceklerdir. Burası Kocaeli burada Cumhur İttifakı için pazarlık yapılmadı ve pazarlığın yapılmadığı tek il burası. AK Parti İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı'nın samimiyetlerine inanıyoruz. Bayramdan sonra hak ettiğimiz kadrolaşmayı alacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.