Ünlü: Kocaeli’de yüzde 75 evet bekliyoruz

Kocaeli 07.03.2017 - 13:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Ünlü: Kocaeli’de yüzde 75 evet bekliyoruz

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve SKM Başkanı Oğuzhan Gökmen, İzmit ilçe kongresi öncesi İl Başkanı Aydın Ünlü ile son hazırlıklar hakkında bilgi verdi

Milliyeti Hareket Partisi İzmit İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı yaşanıyor. 12 Mart Pazar günü Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongre için son hazırlıklar yapılıyor. MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Oğuzhan Gökmen, kongre öncesi bilgilendirme için MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile il binasında bir araya geldi.   KOCAELİ’DEN REKOR EVET ÇIKACAK Halk oylamasında MHP’nin tarihi bir görev üstlendiğini ifade eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’nin de bu tarihi süreçte rekor bir evet oyu alacağını söyledi. Ünlü, “Kocaeli’de referandum için yüzde 75 evet bekliyoruz. SKM’miz sürekli takipte, an ve an sonuçları toplamaya başladık. Online olarak takip ediyoruz. Kocaeli liderinin yanında referanduma hazır. Milletimiz yanımızda, alnımızın akıyla referandumdan çıkacağız” cümleleri ile düşüncelerini ifade etti.   YALÇINÖZ’DEN KONGREYE DAVET MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, tüm partilileri kongreye davet etti. Yalçınöz, “Kongremizde 400 delege oy kullanacak. Sabancı Kültür Merkezi’nde şölen havasında, mehteran takımıyla salona giriş yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde toyumuz da geleceğin Türkiye’sinin temellerini atacağız. Şunu net söyleyebilirim ki, kongremiz demokrasinin örneği olacaktır” ifadelerini kullandı.   MHP ÖNCE ÜLKEM DEMEYE DEVAM EDECEK İzmit’te mahalle mahalle hem kongre için hem de halk oylaması için detaylı bir çalışma yaptıklarını ifade eden MHP İzmit İlçe SKM Başkanı Oğuzhan Gökmen, “Kongremiz için tüm hazırlıkları tamamladık. Artık toyumuzun tarihini bekliyoruz. Önümüzde Türkiye’nin geleceği için önemli bir tarih olan referandum var. 16 Nisan tarihinde liderimiz Devlet Bahçeli’nin yolunda, 15 Temmuz gecesi sergilediğimiz duruşu yine sergileyeceğiz. MHP dün olduğu gibi bugün ve yarında önce ülkem demeye devam edecek” şeklinde konuştu.
MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve SKM Başkanı Oğuzhan Gökmen, İzmit ilçe kongresi öncesi İl Başkanı Aydın Ünlü ile son hazırlıklar hakkında bilgi verdi

Milliyeti Hareket Partisi İzmit İlçe Teşkilatı’nda kongre heyecanı yaşanıyor. 12 Mart Pazar günü Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek kongre için son hazırlıklar yapılıyor. MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz ve İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Oğuzhan Gökmen, kongre öncesi bilgilendirme için MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ile il binasında bir araya geldi.

 

KOCAELİ’DEN REKOR EVET ÇIKACAK

Halk oylamasında MHP’nin tarihi bir görev üstlendiğini ifade eden MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli’nin de bu tarihi süreçte rekor bir evet oyu alacağını söyledi. Ünlü, “Kocaeli’de referandum için yüzde 75 evet bekliyoruz. SKM’miz sürekli takipte, an ve an sonuçları toplamaya başladık. Online olarak takip ediyoruz. Kocaeli liderinin yanında referanduma hazır. Milletimiz yanımızda, alnımızın akıyla referandumdan çıkacağız” cümleleri ile düşüncelerini ifade etti.

 

YALÇINÖZ’DEN KONGREYE DAVET

MHP İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz, tüm partilileri kongreye davet etti. Yalçınöz, “Kongremizde 400 delege oy kullanacak. Sabancı Kültür Merkezi’nde şölen havasında, mehteran takımıyla salona giriş yapacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde toyumuz da geleceğin Türkiye’sinin temellerini atacağız. Şunu net söyleyebilirim ki, kongremiz demokrasinin örneği olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

MHP ÖNCE ÜLKEM DEMEYE DEVAM EDECEK

İzmit’te mahalle mahalle hem kongre için hem de halk oylaması için detaylı bir çalışma yaptıklarını ifade eden MHP İzmit İlçe SKM Başkanı Oğuzhan Gökmen, “Kongremiz için tüm hazırlıkları tamamladık. Artık toyumuzun tarihini bekliyoruz. Önümüzde Türkiye’nin geleceği için önemli bir tarih olan referandum var. 16 Nisan tarihinde liderimiz Devlet Bahçeli’nin yolunda, 15 Temmuz gecesi sergilediğimiz duruşu yine sergileyeceğiz. MHP dün olduğu gibi bugün ve yarında önce ülkem demeye devam edecek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.