Ünlü: “MHP kendi tabanıyla hareket ediyor”

Kocaeli 31.10.2018 - 10:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ünlü: “MHP kendi tabanıyla hareket ediyor”

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent ve ülke gündemi üzerine açıklamalarda bulundu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent ve ülke gündemi üzerine açıklamalarda bulundu. Ünlü yaptığı basın açıklamasında, “Özellikle genel merkezden gelen genelge ile başlamak istiyorum. 1 Kasım itibariyle tüm teşkilatlar olarak Körfez ilçesinde Aylık İlçe Başkanları Toplantısı yapacağız. Genelgeye göre yüksek seçim kurulunun 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmak isteyen kamu görevlilerinin 1 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’a kadar, il ve ilçe teşkilatlarının 15 Kasım 17.00‘a kadar istifalarını verip şahsen başvurmaları gerekmektedir. ADAYLARIMIZI ÇIKARTACAĞIZ MHP Kocaeli teşkilatları 30 tane aday adayı olan ve süreci yakından takip eden bir teşkilat. 12 ilçede ve büyük şehirde adaylarımızı çıkaracağız. 1 Ekim itibariyle kendi teşkilatlarımızla çalışıyoruz. Muhtarları, kooperatifleri ziyaret eden saha programları yapan bir siyasi partiyiz. Bugün muhtarlarla ilgili yaptığımız toplantı çok verimli geçti” diye konuştu. DİLOVASI TEŞKİLATI GENEL MERKEZE BİLDİRİLDİ Valiliğin Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılmayan Ünlü konuyla ilgili, “Kocaeli Valiliğinin yaptığı resepsiyon bizim için anlamlı bir organizasyon. Katılmak istedik fakat Dilovası’ndaki toplantıya katılmak durumunda olduğumuz için katılamadık. Katılmayı istedik fakat olmadı bunun için de özür diliyorum. Dilovası’nda teşkilat kendi özelinde bir değerlendirme yaptı. Seçim yükünü kaldıramayacak bir yapının değişikliğine gidildi ve aday profili bulundu. Genel merkeze bildirilip basın aracılığıyla da duyuracağız” dedi. OY VEREN HERKESE GÜVENİYORUM Açıklamalarına seçimle ilgili devam eden İl Başkanı Ünlü, “Bugün MHP 1 Ekim itibariyle kurduğu SİM Merkezi başka herhangi bir partide var mı bilmiyorum. MHP’nin tüm üyelerinin adres ve telefon bilgileri güncellenmekte, Herkesi arayıp kimi aday adayı olarak görmek istediklerini soruyoruz. MHP kendi tabanıyla beraber hareket ediyor. Kendi tabanını beraber tutabilen partime güveniyorum, kendi içinden bir siyasi parti çıktığı halde. Ben MHP’ye oy veren herkese güveniyorum. Meclis üyesi adayı bulabilme sürecinde herkesin fikrini alıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir çalışma” açıklamasında bulundu.
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent ve ülke gündemi üzerine açıklamalarda bulundu.

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü basın mensuplarıyla bir araya gelerek kent ve ülke gündemi üzerine açıklamalarda bulundu. Ünlü yaptığı basın açıklamasında, “Özellikle genel merkezden gelen genelge ile başlamak istiyorum. 1 Kasım itibariyle tüm teşkilatlar olarak Körfez ilçesinde Aylık İlçe Başkanları Toplantısı yapacağız. Genelgeye göre yüksek seçim kurulunun 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmak isteyen kamu görevlilerinin 1 Aralık Cumartesi günü saat 17.00’a kadar, il ve ilçe teşkilatlarının 15 Kasım 17.00‘a kadar istifalarını verip şahsen başvurmaları gerekmektedir.

ADAYLARIMIZI ÇIKARTACAĞIZ

MHP Kocaeli teşkilatları 30 tane aday adayı olan ve süreci yakından takip eden bir teşkilat. 12 ilçede ve büyük şehirde adaylarımızı çıkaracağız. 1 Ekim itibariyle kendi teşkilatlarımızla çalışıyoruz. Muhtarları, kooperatifleri ziyaret eden saha programları yapan bir siyasi partiyiz. Bugün muhtarlarla ilgili yaptığımız toplantı çok verimli geçti” diye konuştu.

DİLOVASI TEŞKİLATI GENEL MERKEZE BİLDİRİLDİ

Valiliğin Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna katılmayan Ünlü konuyla ilgili, “Kocaeli Valiliğinin yaptığı resepsiyon bizim için anlamlı bir organizasyon. Katılmak istedik fakat Dilovası’ndaki toplantıya katılmak durumunda olduğumuz için katılamadık. Katılmayı istedik fakat olmadı bunun için de özür diliyorum. Dilovası’nda teşkilat kendi özelinde bir değerlendirme yaptı. Seçim yükünü kaldıramayacak bir yapının değişikliğine gidildi ve aday profili bulundu. Genel merkeze bildirilip basın aracılığıyla da duyuracağız” dedi.

OY VEREN HERKESE GÜVENİYORUM

Açıklamalarına seçimle ilgili devam eden İl Başkanı Ünlü, “Bugün MHP 1 Ekim itibariyle kurduğu SİM Merkezi başka herhangi bir partide var mı bilmiyorum. MHP’nin tüm üyelerinin adres ve telefon bilgileri güncellenmekte, Herkesi arayıp kimi aday adayı olarak görmek istediklerini soruyoruz. MHP kendi tabanıyla beraber hareket ediyor. Kendi tabanını beraber tutabilen partime güveniyorum, kendi içinden bir siyasi parti çıktığı halde. Ben MHP’ye oy veren herkese güveniyorum. Meclis üyesi adayı bulabilme sürecinde herkesin fikrini alıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir çalışma” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.