Ünlü: "Parti değiştireceklerine davalarına sahip çıksınlar"

Siyaset 09.10.2019 - 17:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü: "Parti değiştireceklerine davalarına sahip çıksınlar"

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün AK Parti’den istifa etmesiyle ilgili olarak, “O oradan, bu buradan yeni partiye geçeceklerine davalarına sahip çıksınlar" dedi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Nihat Ergün’ün Ak Parti’den istifası, partisinin saha çalışmaları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a dair açıklamalarda bulundu. Ünlü sözlerine, “MHP Kocaeli teşkilatı olarak bizler Suriye’ye yönelik yapılan Barış Pınarı Harekatı’nı destekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için çok önemli bir harekat olduğunu düşünüyoruz. Türk milleti ordusunun yanındadır. Allah devletimize zeval vermesin” ifadeleriyle başladı. “DEDİKODUDAN UZAK İŞİMİZİ YAPIYORUZ” Partisinin saha çalışma programlarıyla ilgili olarak, “Biz kendi siyasi programını uygulayan bir siyasi partiyiz. Dedikodudan uzak kendi işimizi yapmaya devam ediyoruz. Birçok ilçemizde STK ziyaretleri, üye katılım programları ve 40x40 saha programları devam ediyor. Bu bizim rutin programımız. Vatandaşa Cumhur İttifakı’nın önemini anlatmaya devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, bizlere göre buna bağlı” dedi. “DAVALARINA SAHİP ÇIKSINLAR” Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün Ak Parti’den istifa ederek yeni kurulacak partiye geçecek olmasıyla ilgili de yorumda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Türkiye bu haldeyken, birçok ülkeye karşı dik dururken, bugünlerde birilerinin de parti kurup, istifa etmeleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Bizlerin birliğe ihtiyacı var. O oradan, bu buradan yeni partiye geçince başları göğe mi erecek? Bu ülkede Bakanlık yaptılar. Öldüklerinde cenazeleri meclisten kaldırılacak, bakan diye gömülecekler. Meramları, istekleri nedir? Davalarına sahip çıksınlar” şeklinde konuştu. “BÜYÜKAKIN’ A SAHİP ÇIKACAĞIZ” Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı desteklediklerinin altını çizen Ünlü sözlerini, ”Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kocaeli’nin 2023 vizyonu anlamında gerçekleştireceği önemli projeler var. Vatandaşlar bu projeleri gördüğü zaman Tahir Büyükakın’ın Kocaeli için ne kadar bulunmaz bir değer olduğunu anlayacak. Tahir Büyükakın bir değerdir ve bizler bu değere sahip çıkmaya devam edeceğiz” diyerek sonlandırdı.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün AK Parti’den istifa etmesiyle ilgili olarak, “O oradan, bu buradan yeni partiye geçeceklerine davalarına sahip çıksınlar" dedi.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Nihat Ergün’ün Ak Parti’den istifası, partisinin saha çalışmaları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a dair açıklamalarda bulundu. Ünlü sözlerine, “MHP Kocaeli teşkilatı olarak bizler Suriye’ye yönelik yapılan Barış Pınarı Harekatı’nı destekliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için çok önemli bir harekat olduğunu düşünüyoruz. Türk milleti ordusunun yanındadır. Allah devletimize zeval vermesin” ifadeleriyle başladı.

“DEDİKODUDAN UZAK İŞİMİZİ YAPIYORUZ”

Partisinin saha çalışma programlarıyla ilgili olarak, “Biz kendi siyasi programını uygulayan bir siyasi partiyiz. Dedikodudan uzak kendi işimizi yapmaya devam ediyoruz. Birçok ilçemizde STK ziyaretleri, üye katılım programları ve 40x40 saha programları devam ediyor. Bu bizim rutin programımız. Vatandaşa Cumhur İttifakı’nın önemini anlatmaya devam ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği, bizlere göre buna bağlı” dedi.

“DAVALARINA SAHİP ÇIKSINLAR”

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün Ak Parti’den istifa ederek yeni kurulacak partiye geçecek olmasıyla ilgili de yorumda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Türkiye bu haldeyken, birçok ülkeye karşı dik dururken, bugünlerde birilerinin de parti kurup, istifa etmeleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne zarar vermekten başka bir işe yaramaz. Bizlerin birliğe ihtiyacı var. O oradan, bu buradan yeni partiye geçince başları göğe mi erecek? Bu ülkede Bakanlık yaptılar. Öldüklerinde cenazeleri meclisten kaldırılacak, bakan diye gömülecekler. Meramları, istekleri nedir? Davalarına sahip çıksınlar” şeklinde konuştu.

“BÜYÜKAKIN’ A SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ı desteklediklerinin altını çizen Ünlü sözlerini, ”Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Kocaeli’nin 2023 vizyonu anlamında gerçekleştireceği önemli projeler var. Vatandaşlar bu projeleri gördüğü zaman Tahir Büyükakın’ın Kocaeli için ne kadar bulunmaz bir değer olduğunu anlayacak. Tahir Büyükakın bir değerdir ve bizler bu değere sahip çıkmaya devam edeceğiz” diyerek sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.