Ünlü, rapor sunmak için Ankara’ya gidiyor!

Kocaeli 20.06.2020 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü, rapor sunmak için Ankara’ya gidiyor!

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada parti ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın Ünlü kongre takvimine dair sorduğumuz soruya, “Büyük kurultay tarihimiz kesinleşti. Önümüzdeki cumartesi günü il başkanları toplantımız olacak. O toplantı sonrası ilçe ve il kongrelerinin de tarihleri netleşir. Biz MHP olarak şu anda tamamen genel merkezimize bakıyoruz. İlçe teşkilatlarımızda kongre hazırlıkları yapılıyor. Hedefimiz tek adaylı kongrelerdir. MHP’ye yakışır bir şekilde kongrelerimizi yapacağız” şeklinde yanıt verdi. GENEL MERKEZE PANDEMİ RAPORU MHP Kocaeli teşkilatları olarak pandemi sürecine dair rapor hazırladıklarını belirten Ünlü, “ Haftaya cumartesi günü Ankara’da olacağız. Teşkilatımız pandemi ile ilgili bir rapor hazırlıyor. Bu raporları liderimiz Devlet Bahçeli’ye teslim edeceğiz. Bu raporda Pandemi Kurulu çalışmaları, belediyelerin çalışmaları ve vatandaşın durumuyla ilgili veriler yer alacak. Realitenin olduğu analizlerin yer aldığı raporlarımızı sunacağız” diye konuştu.

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü yaptığı açıklamada parti ve kent gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Aydın Ünlü kongre takvimine dair sorduğumuz soruya, “Büyük kurultay tarihimiz kesinleşti. Önümüzdeki cumartesi günü il başkanları toplantımız olacak. O toplantı sonrası ilçe ve il kongrelerinin de tarihleri netleşir. Biz MHP olarak şu anda tamamen genel merkezimize bakıyoruz. İlçe teşkilatlarımızda kongre hazırlıkları yapılıyor. Hedefimiz tek adaylı kongrelerdir. MHP’ye yakışır bir şekilde kongrelerimizi yapacağız” şeklinde yanıt verdi.

GENEL MERKEZE PANDEMİ RAPORU

MHP Kocaeli teşkilatları olarak pandemi sürecine dair rapor hazırladıklarını belirten Ünlü, “ Haftaya cumartesi günü Ankara’da olacağız. Teşkilatımız pandemi ile ilgili bir rapor hazırlıyor. Bu raporları liderimiz Devlet Bahçeli’ye teslim edeceğiz. Bu raporda Pandemi Kurulu çalışmaları, belediyelerin çalışmaları ve vatandaşın durumuyla ilgili veriler yer alacak. Realitenin olduğu analizlerin yer aldığı raporlarımızı sunacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.