Ünlü, “TTB kapatılsın, başkanı da istifa etsin”

Siyaset 22.09.2020 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Ünlü, “TTB kapatılsın, başkanı da istifa etsin”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Türk Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğini belirterek, “Biz sağlıkçıların yanındayız ama HDP ve PKK’ya yakın söylemlerde bulunan TTB kapatılsın, başkanı istifa etsin. Kimse de sapla samanı karıştırmasın” dedi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğini gündeme getirmişti. Bahçeli’nin ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Aydın Ünlü, “Bizim genel başkanımız, liderimiz sayın Devlet Bahçeli 4 Temmuz’da yapılan il başkanları toplantısında sağlıkçılarla ilgili talimatlarını vermiştir. Ben ve ekibim de bu talimat sonrasında devlet hastanelerinin başhekimlerini, müdürlerini ziyaret ettim. Sağlık çalışanlarına ve yetkililere Devlet Bahçeli’nin selamlarını ilettim. Liderimiz ‘sağlık çalışanlarıyla kavgalı bir tane partili istemiyorum’ dedi. “KİMSE SAPLA SAMANI KARIŞTIRMASIN…” Türk Tabipler Birliği (TTB) kapatılsın ve başkanı istifa etsin. Biz ‘sokaklara çıkıp yönetmiyorsunuz, ölüyoruz’ diyen bir TTB Başkanı istemiyoruz. Tıpkı baro başkanını istifaya davet ettiğimiz gibi onu da istifaya davet ediyoruz. Polis nasıl şehit olurken ‘ölüyorum ben Güneydoğu’ya gitmiyorum’ demiyorsa, sağlıkçılar da görev düştüğü zaman bunu dememeli. Gün sağlıkçıların mücadele günüdür. MHP’nin kırmızıçizgileri vardır. TTB HDP’ye, PKK’ya destek veren söylemlerde bulunmamalı. TTB yöneticileri bir tane şehit ailesine taziyeye gitmiş midir? Kimse sapla samanı karıştırmasın. Hassas bir süreçten geçiyoruz. Biz doktorlarımızı, hemşirelerimizi önemsiyoruz. Bu süreçte kazanan sağlıkçılar olacaktır. Bizi bu virüsten önlem ve sağlıkçılarımız kurtaracak.”

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Türk Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğini belirterek, “Biz sağlıkçıların yanındayız ama HDP ve PKK’ya yakın söylemlerde bulunan TTB kapatılsın, başkanı istifa etsin. Kimse de sapla samanı karıştırmasın” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türk Tabipler Birliği’nin kapatılması gerektiğini gündeme getirmişti. Bahçeli’nin ardından MHP İl Başkanı Aydın Ünlü de bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Aydın Ünlü, “Bizim genel başkanımız, liderimiz sayın Devlet Bahçeli 4 Temmuz’da yapılan il başkanları toplantısında sağlıkçılarla ilgili talimatlarını vermiştir. Ben ve ekibim de bu talimat sonrasında devlet hastanelerinin başhekimlerini, müdürlerini ziyaret ettim. Sağlık çalışanlarına ve yetkililere Devlet Bahçeli’nin selamlarını ilettim. Liderimiz ‘sağlık çalışanlarıyla kavgalı bir tane partili istemiyorum’ dedi.

“KİMSE SAPLA SAMANI KARIŞTIRMASIN…”

Türk Tabipler Birliği (TTB) kapatılsın ve başkanı istifa etsin. Biz ‘sokaklara çıkıp yönetmiyorsunuz, ölüyoruz’ diyen bir TTB Başkanı istemiyoruz. Tıpkı baro başkanını istifaya davet ettiğimiz gibi onu da istifaya davet ediyoruz. Polis nasıl şehit olurken ‘ölüyorum ben Güneydoğu’ya gitmiyorum’ demiyorsa, sağlıkçılar da görev düştüğü zaman bunu dememeli. Gün sağlıkçıların mücadele günüdür. MHP’nin kırmızıçizgileri vardır. TTB HDP’ye, PKK’ya destek veren söylemlerde bulunmamalı. TTB yöneticileri bir tane şehit ailesine taziyeye gitmiş midir? Kimse sapla samanı karıştırmasın. Hassas bir süreçten geçiyoruz. Biz doktorlarımızı, hemşirelerimizi önemsiyoruz. Bu süreçte kazanan sağlıkçılar olacaktır. Bizi bu virüsten önlem ve sağlıkçılarımız kurtaracak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.