ÜST GEÇİTTE AKILLARA DURGUNLUK VEREN GÖRÜNTÜ

07.08.2017 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

ÜST GEÇİTTE AKILLARA DURGUNLUK VEREN GÖRÜNTÜ

TIR'ın açılan dorsesi, çarptığı üst geçitte asılı kaldı.

Konya'da TIR'ın açılan dorsesi, üst geçide çarptı. Dorse üst geçitte asılı kalırken TIR sürücüsü 15 metre sonra durabildi. DORSE ASILI KALDI İzzet Önal idaresindeki 42 BAA 09 plakalı TIR'ın dorsesi, merkez  Karatay ilçesi  Ankara Caddesi'nde seyir halindeyken Ayakkabıcılar köprülü kavşağına geldiği sırada açıldı. Üst geçide çarpan dorse asılı kalırken kamyon şoförü, yaklaşık 15 metre ilerledikten sonra durabildi. "KİMSEYE ZARAR VERMEMEK İÇİN DURMADIM" TIR şoförü Önal'ın, kazaya ilişkin polise, " Köprülü kavşağa girdiğim sırada dorsenin açıldığını fark ettim. Trafik akışı devam ettiği için kimseye zarara vermemek için durmadım." dediği öğrenildi. Köprülü kavşakta bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, dorsenin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü. İşte olay yerinden kareler:
TIR'ın açılan dorsesi, çarptığı üst geçitte asılı kaldı.

Konya'da TIR'ın açılan dorsesi, üst geçide çarptı. Dorse üst geçitte asılı kalırken TIR sürücüsü 15 metre sonra durabildi.

DORSE ASILI KALDI

İzzet Önal idaresindeki 42 BAA 09 plakalı TIR'ın dorsesi, merkez  Karatay ilçesi  Ankara Caddesi'nde seyir halindeyken Ayakkabıcılar köprülü kavşağına geldiği sırada açıldı. Üst geçide çarpan dorse asılı kalırken kamyon şoförü, yaklaşık 15 metre ilerledikten sonra durabildi.

"KİMSEYE ZARAR VERMEMEK İÇİN DURMADIM"

TIR şoförü Önal'ın, kazaya ilişkin polise, " Köprülü kavşağa girdiğim sırada dorsenin açıldığını fark ettim. Trafik akışı devam ettiği için kimseye zarara vermemek için durmadım." dediği öğrenildi.

Köprülü kavşakta bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, dorsenin çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından normale döndü.

İşte olay yerinden kareler:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.