Uyanık Sürücü, Kurduğu Düzenekle EDS'ye Yakalanmıyor

14.01.2015 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Uyanık Sürücü, Kurduğu Düzenekle EDS'ye Yakalanmıyor

Lüks aracına kurdurduğu düzenek sayesinde, kural ihlal yaptığı an plakasını gizleyen uyanık sürücü yakayı ele verdi. Çoğu sürücünün aynı yönteme başvurduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da bir sürücü, trafik kuralı ihlali yaptığında Elektronik Denetleme Sistemi'ne (EDS) yakalanmamak için 200 bin liralık lüks aracına özel bir sistem yaptırdı. DÜĞMEYE BASINCA PLAKALAR GİZLENİYOR Düzeneğe göre; trafik kuralı ihlali yaptığında ya da otoyol gişelerinden geçtiğinde sürücü düğmeye basınca aracın plakaları gizleniyor, o bölgeyi geçen sürücü ardından düğmeye basıp plakayı yeniden çıkarıyordu.     DOLANDIRICILIK SAYILDI Sürücünün kurnazlığını MOBESE'den tespit eden polis yaptığı operasyonla zanlıyı yakaladı. Sistem sökülerek, sürücüye trafik cezası yazıldı ve hakkında dolandırıcılıktan işlem yapıldı. Polis, çoğu sürücünün, aynı yönteme başvurduğunu belirledi.
Lüks aracına kurdurduğu düzenek sayesinde, kural ihlal yaptığı an plakasını gizleyen uyanık sürücü yakayı ele verdi. Çoğu sürücünün aynı yönteme başvurduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da bir sürücü, trafik kuralı ihlali yaptığında Elektronik Denetleme Sistemi'ne (EDS) yakalanmamak için 200 bin liralık lüks aracına özel bir sistem yaptırdı.

DÜĞMEYE BASINCA PLAKALAR GİZLENİYOR

Düzeneğe göre; trafik kuralı ihlali yaptığında ya da otoyol gişelerinden geçtiğinde sürücü düğmeye basınca aracın plakaları gizleniyor, o bölgeyi geçen sürücü ardından düğmeye basıp plakayı yeniden çıkarıyordu.

 

 

DOLANDIRICILIK SAYILDI

Sürücünün kurnazlığını MOBESE'den tespit eden polis yaptığı operasyonla zanlıyı yakaladı. Sistem sökülerek, sürücüye trafik cezası yazıldı ve hakkında dolandırıcılıktan işlem yapıldı. Polis, çoğu sürücünün, aynı yönteme başvurduğunu belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.