UYGULAMA YAPAN POLİS ŞOK OLDU

Gebze 04.09.2016 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

UYGULAMA YAPAN POLİS ŞOK OLDU

Gebze'de bir kişi ölü bulundu. Gebze'de bir kişi, aracının içerisinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, E-5 karayolu Çayırova Mc-Donalds mevkiinde uygulama yapan polis ekipleri, şok bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Uygulama sırasında çevrilen 06 FB 0137 plakalı otomobilin arka koltuğundaki Barış Topcan'ın (25) öldüğünü fark etti. İstanbul'dan Ankara istikametine seyir eden otomobil içerisindeki diğer şahısların 25 yaşındaki Topcan'ın öldüğünü polis çevirmesinde fark ettikleri iddia edildi.  Olay yerindeki incelemenin ardından Barış Topcan'ın cansız bedeni Gebze Merkez Mezarlığı'ndaki morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Barış Topcan'ın kesin ölüm sebebi ise yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Gebze'de bir kişi ölü bulundu. Gebze'de bir kişi, aracının içerisinde ölü bulundu. Alınan bilgiye göre, E-5 karayolu Çayırova Mc-Donalds mevkiinde uygulama yapan polis ekipleri, şok bir manzara ile karşı karşıya kaldı. Uygulama sırasında çevrilen 06 FB 0137 plakalı otomobilin arka koltuğundaki Barış Topcan'ın (25) öldüğünü fark etti. İstanbul'dan Ankara istikametine seyir eden otomobil içerisindeki diğer şahısların 25 yaşındaki Topcan'ın öldüğünü polis çevirmesinde fark ettikleri iddia edildi. 

Olay yerindeki incelemenin ardından Barış Topcan'ın cansız bedeni Gebze Merkez Mezarlığı'ndaki morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Barış Topcan'ın kesin ölüm sebebi ise yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.