19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Uzaktan eğitim kaliteli bir eğitim!

Eğitim 31.08.2020 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Uzaktan eğitim kaliteli bir eğitim!

Milyonlarca öğrenci ilk dersini EBA TV üzerinden uzaktan eğitim modeli ile bugün gerçekleştirdi. Dersler okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül’e kadar EBA TV üzerinden devam edecek. Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu süreci gazetemize değerlendirdi. EBA TV ile öğrenciler eğitimlerine kaldıkları yerden uzaktan olarak devam ediyor. Okullarda yüz yüze eğitimin 21 Eylül'de başlaması planlanırken okullarda uzaktan eğitim başladı. Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu süreci gazetemize değerlendirdi. Müdür Eroğlu; “Uzaktan eğitimimize başladık. Hayırlı olmasını diliyorum. Uzaktan eğitimi öğrencilerimiz sevdi. Bu sene 2. sınıflar da eğitime eklendi. 3 ve 4. Sınıflar da canlı derslerden faydalanıyor, uzaktan eğitim 21 Eylül’e kadar sürecek” dedi. ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI YAPTIK Öğretmenlerle toplantı yaptıklarını kaydeden Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu, “Tüm öğretmenlerimizle görüştük ve konuştuk. Her gün bir öğretmenimiz burada olacak. Okulumuza gelen veli ve öğrencilerin sorunlarını dinleyecek, çözecek. Pek tabi sosyal mesafeye ve maske kuralarına uyarak. Okulumuz bu konuda hassas, salgın nedeniyle her şeye dikkat ediyoruz. 21 Eylül’e kadar uzaktan eğitim sürecek ardından da gelişmelere bakacağız, göreceğiz” şeklinde konuştu. HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR Uzaktan eğitim konusunda okullarında bir sıkıntı bulunmadığını kaydeden Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu, “Her şey yolunda gidiyor. Her evde internet var, olmayan evleri Eğitim Bakanlığına iletiyoruz, ayrıca telefonla da eğitim almak mümkün, telefonu olmayan insan yok. Burada amaç okul özlemini dindirmek, bir arada ve kaynaşmayı esas kılmak, çocuklar ve veliler memnun. İnşallah güzel bir eğitim-öğretim yılına tüm eğitim camiası imza atarız” ifadesini kullandı.

Milyonlarca öğrenci ilk dersini EBA TV üzerinden uzaktan eğitim modeli ile bugün gerçekleştirdi. Dersler okullarda yüz yüze eğitimin başlayacağı 21 Eylül’e kadar EBA TV üzerinden devam edecek. Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu süreci gazetemize değerlendirdi.

EBA TV ile öğrenciler eğitimlerine kaldıkları yerden uzaktan olarak devam ediyor. Okullarda yüz yüze eğitimin 21 Eylül'de başlaması planlanırken okullarda uzaktan eğitim başladı. Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu süreci gazetemize değerlendirdi. Müdür Eroğlu; “Uzaktan eğitimimize başladık. Hayırlı olmasını diliyorum. Uzaktan eğitimi öğrencilerimiz sevdi. Bu sene 2. sınıflar da eğitime eklendi. 3 ve 4. Sınıflar da canlı derslerden faydalanıyor, uzaktan eğitim 21 Eylül’e kadar sürecek” dedi.

ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI YAPTIK

Öğretmenlerle toplantı yaptıklarını kaydeden Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu, “Tüm öğretmenlerimizle görüştük ve konuştuk. Her gün bir öğretmenimiz burada olacak. Okulumuza gelen veli ve öğrencilerin sorunlarını dinleyecek, çözecek. Pek tabi sosyal mesafeye ve maske kuralarına uyarak. Okulumuz bu konuda hassas, salgın nedeniyle her şeye dikkat ediyoruz. 21 Eylül’e kadar uzaktan eğitim sürecek ardından da gelişmelere bakacağız, göreceğiz” şeklinde konuştu.

HER ŞEY YOLUNDA GİDİYOR

Uzaktan eğitim konusunda okullarında bir sıkıntı bulunmadığını kaydeden Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu, “Her şey yolunda gidiyor. Her evde internet var, olmayan evleri Eğitim Bakanlığına iletiyoruz, ayrıca telefonla da eğitim almak mümkün, telefonu olmayan insan yok. Burada amaç okul özlemini dindirmek, bir arada ve kaynaşmayı esas kılmak, çocuklar ve veliler memnun. İnşallah güzel bir eğitim-öğretim yılına tüm eğitim camiası imza atarız” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.