Uzaktan eğitimde Çayırova es geçildi!

Eğitim 06.09.2020 - 22:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Uzaktan eğitimde Çayırova es geçildi!

Uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrenciler için oluşturulan ‘EBA destek noktalarında’ Çayırova’ya yer verilmedi. İnternette altyapı sorunu yaşayan binlerce veli, karara tepki gösterdi. Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitimle devam eden, evlerinde internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrenciler için her ilçede ‘EBA destek noktası’ oluşturuldu. Oluşturulan destek noktalarında internet konusunda en çok sorunu yaşayan Çayırova’ya yer verilmedi. Karara veliler tepki gösterirken internet altyapısında sorun yaşadıklarını ve 2020 yılında internet hizmeti alamadıklarını dile getirdiler. Veliler, binlerce öğrenciyi es geçen Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden cevap bekliyor. ÇAYIROVA YOK! İnternet erişimi ve bilgisayarı olmayan Çayırovalı öğrenciler, en yakın EBA Destek noktasına gidebilmek için en az 15 kilometre yol gitmek zorunda kalacak. EBA Destek noktalarını paylaşan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ise; Çayırova EBA Destek Noktası olmaması sebebiyle Dilovası’nda bulunan ve Çayırova’dan 25 kilometre uzaklıktaki Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nu Çayırova’da gibi gösterdi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim ile alakalı bilgi alınan - http://uzaktanegitim.meb.gov.tr/ebadn/- sitesinde ise Çayıova’ya yer verilmediği görülüyor. Çayırovalı veliler bir an önce Çayırova’da da bir EBA Destek Noktası açılmasını istiyor.

Uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrenciler için oluşturulan ‘EBA destek noktalarında’ Çayırova’ya yer verilmedi. İnternette altyapı sorunu yaşayan binlerce veli, karara tepki gösterdi.

Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitimle devam eden, evlerinde internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrenciler için her ilçede ‘EBA destek noktası’ oluşturuldu. Oluşturulan destek noktalarında internet konusunda en çok sorunu yaşayan Çayırova’ya yer verilmedi. Karara veliler tepki gösterirken internet altyapısında sorun yaşadıklarını ve 2020 yılında internet hizmeti alamadıklarını dile getirdiler. Veliler, binlerce öğrenciyi es geçen Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden cevap bekliyor.

ÇAYIROVA YOK!

İnternet erişimi ve bilgisayarı olmayan Çayırovalı öğrenciler, en yakın EBA Destek noktasına gidebilmek için en az 15 kilometre yol gitmek zorunda kalacak. EBA Destek noktalarını paylaşan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ise; Çayırova EBA Destek Noktası olmaması sebebiyle Dilovası’nda bulunan ve Çayırova’dan 25 kilometre uzaklıktaki Hasan Ali Yücel Ortaokulu’nu Çayırova’da gibi gösterdi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim ile alakalı bilgi alınan - http://uzaktanegitim.meb.gov.tr/ebadn/- sitesinde ise Çayıova’ya yer verilmediği görülüyor. Çayırovalı veliler bir an önce Çayırova’da da bir EBA Destek Noktası açılmasını istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.