Uzaktan eğitimde ‘EBA Destek noktası’ artısı

Eğitim 06.09.2020 - 22:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Uzaktan eğitimde ‘EBA Destek noktası’ artısı

Uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrenciler için Gebze, Darıca ve Dilovası’nda EBA destek noktaları oluşturuldu. Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktası kuruldu. EBA destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli imkanlar sunulacak. Gebze, Darıca ve Dilovası’nda da EBA destek noktaları oluşturuldu. 3 ilçeden de bir okul seçilerek uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrenciler için EBA destek noktalarında bilgisayar ve internet erişimi sağlanacak ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin en iyi eğitimi almak için çalışmalarını sürdüreceklerini açıklayan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Uzaktan eğitim sürecinde bütün öğrencilerimizin uzaktan eğitimden kesintisiz faydalanabilmesi, internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimizin uzaktan eğitimden eksiksiz yararlanabilmesi için EBA destek noktaları oluşturduk. Sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize yeni eğitim-öğretim yılında sağlıklı, başarılı bir yıl diliyorum” dedi. İŞTE DESTEK NOKTALARI Gebze-Koç Ortaokulu, Dilovası- Hasan Ali Yücel Ortaokulu, Darıca- Bağlarbaşı Ortaokulu EBA DESTEK NOKTASI NEDİR? EBA destek noktasında öğrencilere dijital eğitim araçları ve geniş bant internet erişimi sunuluyor. Bu alanlar okulların tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrenciler tarafından kullanılabilecek.

Uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrenciler için Gebze, Darıca ve Dilovası’nda EBA destek noktaları oluşturuldu.

Corona virüs salgını nedeni ile eğitimlerine uzaktan eğitim modeli ile evlerinde devam eden öğrenciler için EBA destek noktası kuruldu. EBA destek noktasında teknolojiye erişim eksikliği ve internet sorunu yaşayan öğrencilere gerekli imkanlar sunulacak. Gebze, Darıca ve Dilovası’nda da EBA destek noktaları oluşturuldu. 3 ilçeden de bir okul seçilerek uzaktan eğitime katılma imkanı olmayan öğrenciler için EBA destek noktalarında bilgisayar ve internet erişimi sağlanacak

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin en iyi eğitimi almak için çalışmalarını sürdüreceklerini açıklayan Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, “Uzaktan eğitim sürecinde bütün öğrencilerimizin uzaktan eğitimden kesintisiz faydalanabilmesi, internet erişimi ve bilgisayarı olmayan öğrencilerimizin uzaktan eğitimden eksiksiz yararlanabilmesi için EBA destek noktaları oluşturduk. Sizlerin en iyi şekilde eğitim almanız için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize yeni eğitim-öğretim yılında sağlıklı, başarılı bir yıl diliyorum” dedi.

İŞTE DESTEK NOKTALARI

Gebze-Koç Ortaokulu, Dilovası- Hasan Ali Yücel Ortaokulu, Darıca- Bağlarbaşı Ortaokulu

EBA DESTEK NOKTASI NEDİR?

EBA destek noktasında öğrencilere dijital eğitim araçları ve geniş bant internet erişimi sunuluyor. Bu alanlar okulların tespit ettiği, evinde bilgisayar ve internet erişimi bulunmayan tüm öğrenciler tarafından kullanılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.