Uzay Proje 14 Nisan'da Hizemette!

Çayırova 05.04.2018 - 21:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Uzay Proje 14 Nisan'da Hizemette!

Yapımında uzay çatı sistemi teknolojisinin kullanıldığı Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 14 Nisan'da gerçekleşecek törenle hizmete girecek.

Hafta içinde basın mensupları ile Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen ve 4 senelik hizmet sürecine ilişkin bir değerlnedirme toplantısı yapan Belediye Başkanı Şevki Demirci, yarı olimpik yüzme havuzunun açılışnı 14 Nisan tarihinde gerçekleştireceklerini açıkladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi iş birliğiyle Akse Mahallesi’nin merkezi konumuna inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi tamamlandı. Kapalı Spor Salonu’nun hemen yanıbaşında 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen tesis 980 metrekare kapalı kullanım alanına sahip. Uzay Çatı Sistemi İlk Defa Çayırova’da Uygulandı  İki blok olarak inşası tamamlanan, uzay çatı sistemi ile farklılık kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu modern ve şık görünümüyle ilçeye değer katıyor. 12,5 çarpı 25 ebadında yarı olimpik havuz, 6 çarpı 9 metre ebadında ise çocuk havuzu bulunan spor tesisinde 100 kişilik seyirci oturma alanıda bulunuyor. Ayrıca sauna, hamam, antrenör odası, spor salonu, pilates ve aerobik salonu, kafeterya, soyunma ve duş odaları ile personel odalarıda tesis içerisinde konumlandırılmış durumda. “Çayırova Spor Kenti Olma Yolunda İlerliyor”  Çayırova’da salon sporlarının geliştirilmesi, gençlerin spora eğilimlerinin arttırılması adına 2 ayrı kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu projelerini Büyükşehirle birlikte tamamladıklarını açıklayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, spor kenti olma yolunda ilerleyen Çayırova’nın başarılı sporcular yetiştirmeye de başladığını söyledi. Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Demirci, “İlçemizde gençlerimize eğitsel, sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yeni yeni imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Semt konaklarımız içerisinde eğitime, sanata, spora, sosyal ve kültürel alanlara yer verdiğimiz gibi tesisleşme alanında da adım adım ilerliyoruz. 2 stadyum, 4 kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzumuzla sportif tesisleşme yönünde ciddi ilerleme kaydettik. Tabiki gençlerimizi spora yönlendirmek için çeşitli etkinlik ve aktivitelerde düzenliyoruz. Kurduğumuz Eğitim Spor Kulübü ile çeşitli branşlarda başarılar elde ediyoruz. Yine yapımını tamamlamak üzere olduğumuz 2 dev Kültür Merkezlerimizde de sporada yer ayırıyoruz. Kısacası sporu ve sporla büyüyen bir gençliği hedeflediğimiz bu çalışmalarda Çayırova’mızı sporun kenti olma yolunda işliyoruz.” dedi.
Yapımında uzay çatı sistemi teknolojisinin kullanıldığı Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu 14 Nisan'da gerçekleşecek törenle hizmete girecek.

Hafta içinde basın mensupları ile Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen ve 4 senelik hizmet sürecine ilişkin bir değerlnedirme toplantısı yapan Belediye Başkanı Şevki Demirci, yarı olimpik yüzme havuzunun açılışnı 14 Nisan tarihinde gerçekleştireceklerini açıkladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Çayırova Belediyesi iş birliğiyle Akse Mahallesi’nin merkezi konumuna inşa edilen Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi tamamlandı. Kapalı Spor Salonu’nun hemen yanıbaşında 2 bin 600 metrekare alan üzerinde inşa edilen tesis 980 metrekare kapalı kullanım alanına sahip.

vlcsnap-2018-03-21-12h55m24s961

Uzay Çatı Sistemi İlk Defa Çayırova’da Uygulandı

 İki blok olarak inşası tamamlanan, uzay çatı sistemi ile farklılık kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu modern ve şık görünümüyle ilçeye değer katıyor. 12,5 çarpı 25 ebadında yarı olimpik havuz, 6 çarpı 9 metre ebadında ise çocuk havuzu bulunan spor tesisinde 100 kişilik seyirci oturma alanıda bulunuyor. Ayrıca sauna, hamam, antrenör odası, spor salonu, pilates ve aerobik salonu, kafeterya, soyunma ve duş odaları ile personel odalarıda tesis içerisinde konumlandırılmış durumda.

vlcsnap-2018-03-21-12h53m39s877

“Çayırova Spor Kenti Olma Yolunda İlerliyor”

 Çayırova’da salon sporlarının geliştirilmesi, gençlerin spora eğilimlerinin arttırılması adına 2 ayrı kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu projelerini Büyükşehirle birlikte tamamladıklarını açıklayan Belediye Başkanı Şevki Demirci, spor kenti olma yolunda ilerleyen Çayırova’nın başarılı sporcular yetiştirmeye de başladığını söyledi.

vlcsnap-2018-03-21-12h55m52s520

Spora ve sporcuya her zaman destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Demirci, “İlçemizde gençlerimize eğitsel, sanatsal, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yeni yeni imkanlar sunmaya çalışıyoruz. Semt konaklarımız içerisinde eğitime, sanata, spora, sosyal ve kültürel alanlara yer verdiğimiz gibi tesisleşme alanında da adım adım ilerliyoruz. 2 stadyum, 4 kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzumuzla sportif tesisleşme yönünde ciddi ilerleme kaydettik. Tabiki gençlerimizi spora yönlendirmek için çeşitli etkinlik ve aktivitelerde düzenliyoruz. Kurduğumuz Eğitim Spor Kulübü ile çeşitli branşlarda başarılar elde ediyoruz. Yine yapımını tamamlamak üzere olduğumuz 2 dev Kültür Merkezlerimizde de sporada yer ayırıyoruz. Kısacası sporu ve sporla büyüyen bir gençliği hedeflediğimiz bu çalışmalarda Çayırova’mızı sporun kenti olma yolunda işliyoruz.” dedi.

Ekran Resmi 2018-03-21 13.25.42vlcsnap-2018-03-21-12h54m55s814

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.