UZMAN EĞİTMENLER YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDİYOR

Spor 07.07.2015 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

UZMAN EĞİTMENLER YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDİYOR

Gebze Belediyesi Yaz Okulları 6.000’i aşan öğrenci sayısıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Salon sporlarına ilgi büyük Gebze Belediyesi’nin en büyük gençlik projelerinden biri olan Yaz Okulları’nda  salon sporları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görüyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte faaliyetlerine başlayan Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda öğrenciler futbol branşından sonra en fazla basketbol ve voleybolu tercih ediyor. Bu yıl basketbola 744, voleybola 407 öğrenci kayıt yaptırdı. Salon sporlarına katılan öğrenciler çalışmalarını Gebze Kapalı Spor Salonu ile evlerine en yakın okulun spor salonunda devam ediyor. BU YIL KATILIM REKOR DÜZEYE ULAŞTI Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4-14 yaş grubundaki öğrencilerin hem spor, hem de sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi ve Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlayan yaz okullarına bu yıl katılım rekor düzeye ulaştı. 20 farklı branşta hizmet veren yaz okullarına yaklaşık 6.100 öğrenci kayıt yaptırdı. Öğrenciler futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, atletizm, karate, judo, güreş gibi 10 ayrı spor branşının yanında İngilizce, müzik ve güzel sanatların değişik dallarında kurs alıyor. UZMAN EĞİTMENLER YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDİYOR Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in çocukların yaz tatillerini en verimli bir şekilde geçirmesi ve gençleri küçük yaşlardan itibaren kötü alışkanlıklardan koruyarak ruh ve beden sağlığını geliştirmeyi amaçladığı yaz okullarında bu yıl toplam 100 öğretmen görev alıyor. Spor ve sanatın değişik branşlarında Gebzeli çocuklara iki ay boyunca hizmet veren öğretmenler, öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfederek ilgili spor ve sanat dallarına yönlendiriyor. Yaz okulunda ayrıca 35 otistik çocuğa eğitim veriliyor.
Gebze Belediyesi Yaz Okulları 6.000’i aşan öğrenci sayısıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Salon sporlarına ilgi büyük

Gebze Belediyesi’nin en büyük gençlik projelerinden biri olan Yaz Okulları’nda  salon sporları geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da büyük ilgi görüyor. Okulların tatile girmesiyle birlikte faaliyetlerine başlayan Gebze Belediyesi Yaz Okulları’nda öğrenciler futbol branşından sonra en fazla basketbol ve voleybolu tercih ediyor. Bu yıl basketbola 744, voleybola 407 öğrenci kayıt yaptırdı. Salon sporlarına katılan öğrenciler çalışmalarını Gebze Kapalı Spor Salonu ile evlerine en yakın okulun spor salonunda devam ediyor.

BU YIL KATILIM REKOR DÜZEYE ULAŞTI

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen ve 4-14 yaş grubundaki öğrencilerin hem spor, hem de sanatsal yeteneklerini geliştirmeyi ve Türk sporuna yeni yetenekler kazandırmayı amaçlayan yaz okullarına bu yıl katılım rekor düzeye ulaştı. 20 farklı branşta hizmet veren yaz okullarına yaklaşık 6.100 öğrenci kayıt yaptırdı. Öğrenciler futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, atletizm, karate, judo, güreş gibi 10 ayrı spor branşının yanında İngilizce, müzik ve güzel sanatların değişik dallarında kurs alıyor.

UZMAN EĞİTMENLER YENİ YETENEKLERİ KEŞFEDİYOR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in çocukların yaz tatillerini en verimli bir şekilde geçirmesi ve gençleri küçük yaşlardan itibaren kötü alışkanlıklardan koruyarak ruh ve beden sağlığını geliştirmeyi amaçladığı yaz okullarında bu yıl toplam 100 öğretmen görev alıyor. Spor ve sanatın değişik branşlarında Gebzeli çocuklara iki ay boyunca hizmet veren öğretmenler, öğrencilerin bireysel yeteneklerini keşfederek ilgili spor ve sanat dallarına yönlendiriyor. Yaz okulunda ayrıca 35 otistik çocuğa eğitim veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.