19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Uzunal, “Sözde tarihçi programdan çıkarılmalı”

Siyaset 03.10.2019 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Uzunal, “Sözde tarihçi programdan çıkarılmalı”

4-13 Ekim tarihleri arasında Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde açılacak olan kitap fuarına Çayırova Belediyesi Yavuz Bahadıroğlunu’da davet etti. Konuya tepkiler sürerken bir tepki de İyi Parti Çayırova Teşkilatı’ndan geldi.

Çayırova Belediyesinin ilk kez düzenleyeceği kitap fuarı skandal ile başlıyor. Atatürk’ün anısına hakaret gerekçesiyle kendisine daha önce de dava açılan Atatürk düşmanı yazar Yavuz Bahadıroğlu Çayırova’da düzenlenecek olan kitap fuarına davet edildi. AFFEDİLEBİLİR BİR DAVRANIŞ DEĞİLDİR İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bulduğu her fırsatta iftira ve hakarette bulunan sözde tarihçi Yavuz Bahadıroğlu’nun Çayırova Belediyesi tarafından Kitap fuarına çağırılmış olması affedilebilir bir davranış değildir. Bünyamin Çiftçi derhal bu yanlıştan dönmelidir. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e her fırsatta hakaret eden sözde tarihçi programdan çıkarılmalıdır.” YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ Uzunal, vatan evlatlarının ödediği vergiler ile ayakta duran yapıların halkın sesine kulak vermesi gerektiğini de ifade ederek yanlıştan dönülmesini istedi. Diğer taraftan iyi parti Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret eden vatandaşlar iyi partinin ülkenin milli ve manevi değerler noktasında hassasiyeti yüksek olan siyasi bir parti olduğunu dile getirerek bu tür yanlışlarda seri olarak tepki verilmesini istediler.
4-13 Ekim tarihleri arasında Çayırova Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde açılacak olan kitap fuarına Çayırova Belediyesi Yavuz Bahadıroğlunu’da davet etti. Konuya tepkiler sürerken bir tepki de İyi Parti Çayırova Teşkilatı’ndan geldi.

Çayırova Belediyesinin ilk kez düzenleyeceği kitap fuarı skandal ile başlıyor. Atatürk’ün anısına hakaret gerekçesiyle kendisine daha önce de dava açılan Atatürk düşmanı yazar Yavuz Bahadıroğlu Çayırova’da düzenlenecek olan kitap fuarına davet edildi.

AFFEDİLEBİLİR BİR DAVRANIŞ DEĞİLDİR

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal konuyla ilgili açıklamasında şunları kaydetti: “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bulduğu her fırsatta iftira ve hakarette bulunan sözde tarihçi Yavuz Bahadıroğlu’nun Çayırova Belediyesi tarafından Kitap fuarına çağırılmış olması affedilebilir bir davranış değildir. Bünyamin Çiftçi derhal bu yanlıştan dönmelidir. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e her fırsatta hakaret eden sözde tarihçi programdan çıkarılmalıdır.”

YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ

Uzunal, vatan evlatlarının ödediği vergiler ile ayakta duran yapıların halkın sesine kulak vermesi gerektiğini de ifade ederek yanlıştan dönülmesini istedi. Diğer taraftan iyi parti Çayırova ilçe teşkilatını ziyaret eden vatandaşlar iyi partinin ülkenin milli ve manevi değerler noktasında hassasiyeti yüksek olan siyasi bir parti olduğunu dile getirerek bu tür yanlışlarda seri olarak tepki verilmesini istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.