VAHDET KILIÇ'TAN ÇARPICI MESAJLAR

Spor 16.02.2018 - 20:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VAHDET KILIÇ'TAN ÇARPICI MESAJLAR

VAHDET KILIÇ'TAN ÇARPICI MESAJLAR

Ligde oynadığı son 5 maçı kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Çayırovaspor, Pazar günü oynayacağı Balya Belediyespor maçı öncesinde bugün son çalışmasını yaparken, Asbaşkan Vahdet Kılıç soğuk havaya rağmen takımını yalnız bırakmadı. Antrenmanı takip ederek Teknik Direktör Erol Çağlın’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Kılıç, Balya maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu. ‘’EROL HOCA FARKINI ORTAYA KOYDU’’ Ligin ikinci yarısında oynanan maçlarda 1 ya da 2 yeni transferin ilk 11’de forma giymesine rağmen, ligin ilk yarısıyla karşılaştırıldığında siyah ile beyaz kadar farklı bir grafik çizilmesinin ana faktörünün Teknik Direktör Erol Çağlın’dan geçtiğini kaydeden Asbaşkan Vahdet Kılıç, ‘’Erol hocamız takıma hem taze bir kan hem de heyecan getirdi. Farkını ortaya koyarak takımımızı çok kısa sürede toparlayarak üst üste galibiyetlerin alınmasında önemli bir rol oynadı. Sezon başı söylediklerimizin arkasındayız. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Erol hocamızla birlikte bu kalite sahaya yansıyınca gerçek Çayırovaspor ortaya çıktı’’dedi. ‘’TAKIMDAN AYRILANLAR ÇAYIROVASPOR’A HAYIR GETİRDİ’’ Devre arasında 5 transfer yaptıklarını ve takıma yeni katılan isimlerin haftalar ilerledikçe daha iyi bir duruma geldiğini kaydeden Vahdet Kılıç, sadece yeni transferlerin değil, devre arasında takımdan ayrılan isimlerin de ayrılma kararı almalarının kendilerine katkı ve fayda sağladığını söyledi. Devre arasında yollarını ayırdıkları futbolcular için, ‘’Bizim için hayırlısı’’ oldu diyen Asbaşkan Kılıç, Çayırovaspor’un tek yumruk olduğunu ve yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirtti. ‘’ŞAMPİYONLUĞA HAYIR DEMEYİZ’’ Asıl hedeflerinin ligi Derince Belediyesi Demirspor’un üstünde bitirmek olduğunu kaydeden Kılıç, ‘’Bizim belli olan bir hedefimiz var. Bizim gibi Kocaeli ekibi olan Demirspor’un üstünde yer alarak ligi bölge birincisi bitirmeyi arzuluyoruz. Ama şampiyonluk gelirse de hayır diyemeyiz. Biz bu ligde her takımı yenebilecek güce sahip olduğumuzu herkese gösterdik. Kalan maçlarda da aynı başarıyı göstereceğimize inancım tam’’dedi.
VAHDET KILIÇ'TAN ÇARPICI MESAJLAR

Ligde oynadığı son 5 maçı kazanarak müthiş bir çıkış yakalayan Çayırovaspor, Pazar günü oynayacağı Balya Belediyespor maçı öncesinde bugün son çalışmasını yaparken, Asbaşkan Vahdet Kılıç soğuk havaya rağmen takımını yalnız bırakmadı. Antrenmanı takip ederek Teknik Direktör Erol Çağlın’dan takımın son durumu hakkında bilgi alan Kılıç, Balya maçı öncesinde gazetemize açıklamalarda bulundu.

‘’EROL HOCA FARKINI ORTAYA KOYDU’’

Ligin ikinci yarısında oynanan maçlarda 1 ya da 2 yeni transferin ilk 11’de forma giymesine rağmen, ligin ilk yarısıyla karşılaştırıldığında siyah ile beyaz kadar farklı bir grafik çizilmesinin ana faktörünün Teknik Direktör Erol Çağlın’dan geçtiğini kaydeden Asbaşkan Vahdet Kılıç, ‘’Erol hocamız takıma hem taze bir kan hem de heyecan getirdi. Farkını ortaya koyarak takımımızı çok kısa sürede toparlayarak üst üste galibiyetlerin alınmasında önemli bir rol oynadı. Sezon başı söylediklerimizin arkasındayız. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz. Erol hocamızla birlikte bu kalite sahaya yansıyınca gerçek Çayırovaspor ortaya çıktı’’dedi.

‘’TAKIMDAN AYRILANLAR ÇAYIROVASPOR’A HAYIR GETİRDİ’’

Devre arasında 5 transfer yaptıklarını ve takıma yeni katılan isimlerin haftalar ilerledikçe daha iyi bir duruma geldiğini kaydeden Vahdet Kılıç, sadece yeni transferlerin değil, devre arasında takımdan ayrılan isimlerin de ayrılma kararı almalarının kendilerine katkı ve fayda sağladığını söyledi. Devre arasında yollarını ayırdıkları futbolcular için, ‘’Bizim için hayırlısı’’ oldu diyen Asbaşkan Kılıç, Çayırovaspor’un tek yumruk olduğunu ve yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirtti.

‘’ŞAMPİYONLUĞA HAYIR DEMEYİZ’’

Asıl hedeflerinin ligi Derince Belediyesi Demirspor’un üstünde bitirmek olduğunu kaydeden Kılıç, ‘’Bizim belli olan bir hedefimiz var. Bizim gibi Kocaeli ekibi olan Demirspor’un üstünde yer alarak ligi bölge birincisi bitirmeyi arzuluyoruz. Ama şampiyonluk gelirse de hayır diyemeyiz. Biz bu ligde her takımı yenebilecek güce sahip olduğumuzu herkese gösterdik. Kalan maçlarda da aynı başarıyı göstereceğimize inancım tam’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.