19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Aksoy, ‘AFAD’a gitti!

Kocaeli 07.02.2020 - 14:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, ‘AFAD’a gitti!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Elazığ’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına katılan Kocaeli İl AFAD Müdürlüğüne bağlı ekibi ziyaret ederek, yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Vali Hüseyin Aksoy’un AFAD Merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretine,  Vali Yardımcısı Dursun Balaban, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, AFAD Müdür Yardımcıları ve AFAD personeli yer aldı. Elazığ’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına katılan ve görevlerini tamamlayarak, ilimize dönen Kocaeli İl AFAD Müdürlüğüne bağlı ekipler ile bir süre sohbet eden Vali Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada “Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Kocaeli AFAD Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Elazığ’a giderek, orada arama kurtarma faaliyetlerinde bulundular ve görevlerini tamamlayarak ilimize döndüler. Dün İstanbul’da yaşanan uçak kazasında da Kocaeli’ndeki AFAD ekiplerimiz giderek müdahale etti. Nerede bir Afet söz konusuysa ekiplerimiz oraya intikal etme noktasında büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Gerek depremde, gerek uçak kazasında ve Van’daki çığ faciasında yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu tür afetlerin bir daha yaşamamasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuşarak, arama ve kurtarma çalışmalarında yer alan ve özverili çalışmalarda bulunan ekibe teşekkür etti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Elazığ’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına katılan Kocaeli İl AFAD Müdürlüğüne bağlı ekibi ziyaret ederek, yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Vali Hüseyin Aksoy’un AFAD Merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretine,  Vali Yardımcısı Dursun Balaban, AFAD İl Müdürü Salim Tekoğul, Kartepe İlçe Müftüsü Mustafa Nurgün, AFAD Müdür Yardımcıları ve AFAD personeli yer aldı. Elazığ’da yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında arama kurtarma çalışmalarına katılan ve görevlerini tamamlayarak, ilimize dönen Kocaeli İl AFAD Müdürlüğüne bağlı ekipler ile bir süre sohbet eden Vali Hüseyin Aksoy, yaptığı açıklamada “Elazığ’da yaşanan deprem sonrası Kocaeli AFAD Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Elazığ’a giderek, orada arama kurtarma faaliyetlerinde bulundular ve görevlerini tamamlayarak ilimize döndüler. Dün İstanbul’da yaşanan uçak kazasında da Kocaeli’ndeki AFAD ekiplerimiz giderek müdahale etti. Nerede bir Afet söz konusuysa ekiplerimiz oraya intikal etme noktasında büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Gerek depremde, gerek uçak kazasında ve Van’daki çığ faciasında yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu tür afetlerin bir daha yaşamamasını temenni ediyorum’’ şeklinde konuşarak, arama ve kurtarma çalışmalarında yer alan ve özverili çalışmalarda bulunan ekibe teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.