19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

VALİ AKSOY'DAN HOTMAN VE DEMİRCİ'YE ZİYARET!

Çayırova 04.08.2017 - 12:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VALİ AKSOY'DAN HOTMAN VE DEMİRCİ'YE ZİYARET!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy önceki gün Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye ve Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’a ziyarette bulundu.

ÖNCE GEBZE’YE ARDINDAN ÇAYIROVA’YA GİTTİ Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy önceki gün Gebze Bölgesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Gebze’ye gelerek burada kurum, dernek vs. gibi bir takım ziyaretler gerçekleştiren Vali Aksoy ardından Çayırova’ya geçerek burada Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye ve Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’a ziyarette bulundu. KAYMAKAM HOTMAN’I ZİYARET ETTİ Gebze’deki ziyaretlerini bitirmesinin ardından Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’ı makamında ziyaret eden Vali Aksoy, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlık makamına geçerek bir süre görüşme gerçekleştiren Vali Aksoy, Çayırova ile ilgili genel bilgiler aldı. Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye  iade-i ziyarette bulunan Vali Aksoy’a Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’da  eşlik etti. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Aksoy, Başkanlık makamına geçti. Çalışmalarından ötürü Başkan Demirci’ye teşekkürlerini ileten Vali Aksoy, hizmet için her daim birlikte hareket edeceklerini vurguladı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ise, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. ÇAYIROVA’NIN EĞİTİM DÜZEYİNİ SORDU Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Çayırova teması esnasında özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç Çayırova’nın eğitim ve öğretimi ile ilgili geniş çaplı bir bilgi aldı. “Eğitim” konusuna da çok önem verdiğinin altını çizen Vali Aksoy, bu konuda her türlü desteği vereceğini söyledi. Son TEOG ve LYS-LGS sınav sonuçları değerlendirmesinde de Çayırova’nın durum ve seviyesini öğrenen Vali Aksoy, önümüzdeki ay başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonunda daha kaliteli fiziksel ve teorik olarak hedefler konulması gerektiğinin altını çizdi. 
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy önceki gün Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye ve Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’a ziyarette bulundu.

ÖNCE GEBZE’YE ARDINDAN ÇAYIROVA’YA GİTTİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy önceki gün Gebze Bölgesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Gebze’ye gelerek burada kurum, dernek vs. gibi bir takım ziyaretler gerçekleştiren Vali Aksoy ardından Çayırova’ya geçerek burada Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye ve Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’a ziyarette bulundu.

KAYMAKAM HOTMAN’I ZİYARET ETTİ

Gebze’deki ziyaretlerini bitirmesinin ardından Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’ı makamında ziyaret eden Vali Aksoy, Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman ve daire müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlık makamına geçerek bir süre görüşme gerçekleştiren Vali Aksoy, Çayırova ile ilgili genel bilgiler aldı. Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti. Ardından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye  iade-i ziyarette bulunan Vali Aksoy’a Çayırova Kaymakamı Mustafa Hotman’da  eşlik etti. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve Başkan Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Aksoy, Başkanlık makamına geçti. Çalışmalarından ötürü Başkan Demirci’ye teşekkürlerini ileten Vali Aksoy, hizmet için her daim birlikte hareket edeceklerini vurguladı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ise, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

ÇAYIROVA’NIN EĞİTİM DÜZEYİNİ SORDU

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Çayırova teması esnasında özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç Çayırova’nın eğitim ve öğretimi ile ilgili geniş çaplı bir bilgi aldı. “Eğitim” konusuna da çok önem verdiğinin altını çizen Vali Aksoy, bu konuda her türlü desteği vereceğini söyledi. Son TEOG ve LYS-LGS sınav sonuçları değerlendirmesinde de Çayırova’nın durum ve seviyesini öğrenen Vali Aksoy, önümüzdeki ay başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonunda daha kaliteli fiziksel ve teorik olarak hedefler konulması gerektiğinin altını çizdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.