19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Aksoy'dan ilk açıklama!

Kocaeli 21.06.2017 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Vali Aksoy'dan ilk açıklama!

Kocaeli’nin yeni valisi Hüseyin Aksoy ilk açıklamayı yaptı.

Kocaeli’nin yeni valisi Hüseyin Aksoy ilk açıklamayı yaptı. İç İşleri Bakanlığı tarafından Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği görevinden Kocaeli Valiliği görevine atanan Hüseyin Aksoy ilk açıklamayı yaptı. KOCAELİ’Yİ TANIYORUM Kocaeli’yi bildiğini söyleyen Aksoy, “Kocaeli’de devlet görevinde bulunmasam da sevdiğim ve takip ettiğim şehirlerden biri. Yakın dostluklarım var” dedi. NE ZAMAN GÖREVE BAŞLAYACAK? Ne zaman göreve başlayacağı konusunda net konuşmak için erken olduğunu söyleyen Vali Aksoy, “Atama kararı yeni geldi. Muhtemelen bayram sonrasında göreve başlayacağız. Konuyla alakalı değerlendirme yapmak için çok erken” ifadelerini kullandı.
Kocaeli’nin yeni valisi Hüseyin Aksoy ilk açıklamayı yaptı.

Kocaeli’nin yeni valisi Hüseyin Aksoy ilk açıklamayı yaptı. İç İşleri Bakanlığı tarafından Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesi ile Diyarbakır Valiliği görevinden Kocaeli Valiliği görevine atanan Hüseyin Aksoy ilk açıklamayı yaptı.

KOCAELİ’Yİ TANIYORUM

Kocaeli’yi bildiğini söyleyen Aksoy, “Kocaeli’de devlet görevinde bulunmasam da sevdiğim ve takip ettiğim şehirlerden biri. Yakın dostluklarım var” dedi.

NE ZAMAN GÖREVE BAŞLAYACAK?

Ne zaman göreve başlayacağı konusunda net konuşmak için erken olduğunu söyleyen Vali Aksoy, “Atama kararı yeni geldi. Muhtemelen bayram sonrasında göreve başlayacağız. Konuyla alakalı değerlendirme yapmak için çok erken” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.