Vali Aksoy, eğitim yılını değerlendirdi!

Kocaeli 04.09.2019 - 09:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, eğitim yılını değerlendirdi!

2019- 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı, Vali Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Osman Ekşi, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, daire müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı. OKULLARIN GÜVENLİĞİNİ VURGULADI Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Okullarımızın güvenliği konulu toplantımızı yapmak üzere bir aradayız. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı başlarken mevcut almış olduğumuz tedbirler ve varsa alınması gereken tedbirler neler onları istişare edeceğiz. İlgili birimlerimiz yapmış oldukları çalışmaları bizlerle paylaşacak. Sonrasında öneri, eleştiri varsa onları da alıp toplantımızı tamamlayacağız.” diyerek, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı sunumların ardından Vali Aksoy, toplantıya katılanların önerileri ve taleplerini dinledi.  
2019- 2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı, Vali Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Okul Güvenliği Değerlendirme Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcıları Dursun Balaban ve Osman Ekşi, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, daire müdürleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

OKULLARIN GÜVENLİĞİNİ VURGULADI

Vali Hüseyin Aksoy yaptığı konuşmada; “Okullarımızın güvenliği konulu toplantımızı yapmak üzere bir aradayız. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı başlarken mevcut almış olduğumuz tedbirler ve varsa alınması gereken tedbirler neler onları istişare edeceğiz. İlgili birimlerimiz yapmış oldukları çalışmaları bizlerle paylaşacak. Sonrasında öneri, eleştiri varsa onları da alıp toplantımızı tamamlayacağız.” diyerek, toplantının yararlı geçmesi temennisinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünün yaptığı sunumların ardından Vali Aksoy, toplantıya katılanların önerileri ve taleplerini dinledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.