VALİ AKSOY GEBZE’DE

Gebze 03.08.2017 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VALİ AKSOY GEBZE’DE

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Gebze’ye geldi. Gebze’de bir takım incelemeler yapan Vali Aksoy, Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’ya da iade-i ziyarette bulundu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’ya iade-i ziyarette bulundu. Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Aksoy,  Kaymakamlık makamına geçerek bir süre görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Gebze Bölgesi hakkında bilgiler alan Vali Aksoy birim müdürleri ile istişarelerde bulundu.     GEBZE BÖLGESİ ÖNEMLİ Gebze Bölgesini önemsediğini söyleyen Vali Aksoy sık sık bölgeye ziyaretler gerçekleştireceğini söyleyerek, Gebze bölgesinin önemli bir yeri var. Hem sanayi bölgesi olmasından dolayı hem de nüfusu açısından önemli bir yer olan Gebze için her türlü desteğe hazırız” diyen Vali Aksoy Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’ya çalışmalar için teşekkür etti. Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı ise, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.     EĞİTİME DİKKAT ÇEKTİ Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze teması esnasında özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile Kocaeli’nin batı bölgesi eğitim ve öğretimi ile ilgili geniş çaplı bir bilgi aldı. Son TEOG ve LYS-LGS sınav sonuçları değerlendirmesinde Batı Bölgesi ilçelerinin durum ve sevilerini öğrenen Vali Aksoy, bu bölgelerde önümüzdeki ay başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonunda daha kaliteli fiziksel ve teorik olarak hedefler konulması gerektiğinin altını çizdi.      ZİRAAT ODASINA DA GİTTİ Gebze’de bir takım ziyaretler gerçekleştiren Vali Aksoy Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaretinin ardından Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen’e iade-i ziyarette bulundu. Vali yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’nın eşlik ettiği Vali Aksoy, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanarak, Gebze Ziraat Odası Başkanının makamına geçti. Vali Aksoy’a oda çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunan Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.   HABER: YAĞMUR SIR
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy Gebze’ye geldi. Gebze’de bir takım incelemeler yapan Vali Aksoy, Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’ya da iade-i ziyarette bulundu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’ya iade-i ziyarette bulundu. Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı ve daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Aksoy,  Kaymakamlık makamına geçerek bir süre görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette Gebze Bölgesi hakkında bilgiler alan Vali Aksoy birim müdürleri ile istişarelerde bulundu.

 

 

GEBZE BÖLGESİ ÖNEMLİ

Gebze Bölgesini önemsediğini söyleyen Vali Aksoy sık sık bölgeye ziyaretler gerçekleştireceğini söyleyerek, Gebze bölgesinin önemli bir yeri var. Hem sanayi bölgesi olmasından dolayı hem de nüfusu açısından önemli bir yer olan Gebze için her türlü desteğe hazırız” diyen Vali Aksoy Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’ya çalışmalar için teşekkür etti. Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı ise, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

 

EĞİTİME DİKKAT ÇEKTİ

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gebze teması esnasında özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan ile Kocaeli’nin batı bölgesi eğitim ve öğretimi ile ilgili geniş çaplı bir bilgi aldı. Son TEOG ve LYS-LGS sınav sonuçları değerlendirmesinde Batı Bölgesi ilçelerinin durum ve sevilerini öğrenen Vali Aksoy, bu bölgelerde önümüzdeki ay başlayacak olan yeni eğitim öğretim sezonunda daha kaliteli fiziksel ve teorik olarak hedefler konulması gerektiğinin altını çizdi. 

 

 

ZİRAAT ODASINA DA GİTTİ

Gebze’de bir takım ziyaretler gerçekleştiren Vali Aksoy Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaretinin ardından Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen’e iade-i ziyarette bulundu. Vali yardımcısı ve Gebze Kaymakam Vekili Osman Sarı’nın eşlik ettiği Vali Aksoy, Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanarak, Gebze Ziraat Odası Başkanının makamına geçti. Vali Aksoy’a oda çalışmaları hakkında bilgi sunumunda bulunan Gebze Ziraat Odası Başkanı Ayhan Pekşen, Vali Aksoy’a nezaketlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.

 

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.