Vali Aksoy, Kocaelililere seslendi!

Kocaeli 01.06.2020 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, Kocaelililere seslendi!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, normalleşme süreci kapsamında bir çok yasağın kaldırılmasının ardından sosyal medya hesabından Kocaelililere seslenerek, "Rehavete kapılmayalım" dedi. Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 3 aydır devam eden sınırlandırmalar ve yasaklar bugün normalleşme süreci kapsamında esnetiliyor. Kocaeli'de seyahat yasağı kalkarken lokanta ve restoranlar da yeniden faaliyete geçiyor. Vali Aksoy da koronavirüsle mücadele yeni bir döneme girildiğini belirterek, "Rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım" dedi.  SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ Vali Aksoy Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Kocaelililer; Koronavirüs ile mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Artık kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkürler." YASAK DA ÇALIŞAN BİRİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ Vali Aksoy Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yasak kapsamında 24 saat esasına göre çalışan güvenlik birimleri, Emniyet ve Jandarma Personelleri, vefa sosyal destek birimleri ve 112 Acil Çağrı Merkezi Personellerini de unutmayarak teşekkür etti. Vali Aksoy yaptığı açıklamada, “29 Mart 2020 saat 00.01’dan 31 Mayıs 2020 saat 24.00’e kadar Kocaeli şehir giriş ve çıkışını 24 saat esasına göre tutan güvenlik birimlerimiz 2.922.296 araç ve 4.375.563 kişiyi kontrol etmiştir. Özveri ile bu görevi yürüten Emniyet ve Jandarma Personelimize çok teşekkür ederim. Kaymakam arkadaşlarımızın koordinasyonunda 12 ilçemizde 4.130 kişiden oluşan vefa sosyal destek birimlerimiz bugüne kadar 254.438 talebi yerine getirmiştir. Başta Kaymakam arkadaşlarımız olmak üzere bu birimde görev yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İki günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince 16.229 çağrıyı cevaplayan 112 Acil Çağrı Merkezi Personelimize çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. Vali Aksoy ayrıca, İki günlük sokağa çıkma kısıtlamasına uyan Kocaelili vatandaşlara da teşekkür ederek bu dönemde kısıtlamayı ihlal eden 491 kişiye ise 1.317.736 TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, normalleşme süreci kapsamında bir çok yasağın kaldırılmasının ardından sosyal medya hesabından Kocaelililere seslenerek, "Rehavete kapılmayalım" dedi.
Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 3 aydır devam eden sınırlandırmalar ve yasaklar bugün normalleşme süreci kapsamında esnetiliyor. Kocaeli'de seyahat yasağı kalkarken lokanta ve restoranlar da yeniden faaliyete geçiyor. Vali Aksoy da koronavirüsle mücadele yeni bir döneme girildiğini belirterek, "Rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım" dedi. 


SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Aksoy Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Kocaelililer; Koronavirüs ile mücadelede yeni bir döneme giriyoruz. Artık kontrollü sosyal hayat dönemindeyiz. Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkürler."


YASAK DA ÇALIŞAN BİRİMLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Aksoy Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yasak kapsamında 24 saat esasına göre çalışan güvenlik birimleri, Emniyet ve Jandarma Personelleri, vefa sosyal destek birimleri ve 112 Acil Çağrı Merkezi Personellerini de unutmayarak teşekkür etti. Vali Aksoy yaptığı açıklamada, “29 Mart 2020 saat 00.01’dan 31 Mayıs 2020 saat 24.00’e kadar Kocaeli şehir giriş ve çıkışını 24 saat esasına göre tutan güvenlik birimlerimiz 2.922.296 araç ve 4.375.563 kişiyi kontrol etmiştir. Özveri ile bu görevi yürüten Emniyet ve Jandarma Personelimize çok teşekkür ederim. Kaymakam arkadaşlarımızın koordinasyonunda 12 ilçemizde 4.130 kişiden oluşan vefa sosyal destek birimlerimiz bugüne kadar 254.438 talebi yerine getirmiştir. Başta Kaymakam arkadaşlarımız olmak üzere bu birimde görev yapan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. İki günlük sokağa çıkma kısıtlaması süresince 16.229 çağrıyı cevaplayan 112 Acil Çağrı Merkezi Personelimize çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. Vali Aksoy ayrıca, İki günlük sokağa çıkma kısıtlamasına uyan Kocaelili vatandaşlara da teşekkür ederek bu dönemde kısıtlamayı ihlal eden 491 kişiye ise 1.317.736 TL idari para cezası uygulandığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.