Vali Aksoy, şehit ailelerinin yanında!

Gebze 26.02.2020 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, şehit ailelerinin yanında!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, önceki gün gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısının ardından Gebze’de bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında şehit ailelerini de unutmayan Vali Hüseyin Aksoy, Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan ve ulaşan Şehit Polis Memuru Cemil Korkmaz’ın ailelerini ziyaret etti.     AKSOY, ŞEHİT İNAN’IN AİLESİNE GİTTİ Vali Hüseyin Aksoy, Gebze muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından Şırnak Cizre ilçesinde görev yapmakta iken teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehadet mertebesine ulaşan Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan’ın Gebze’de ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Aslan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay eşlik etti. Vali Hüseyin Aksoy, şehadet mertebesine ulaşan Şehit Ümit İnan ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından  şehidimiz için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından  İl Müftüsü Sinan Cihan ise dua etti. Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan’ın ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.     ŞEHİT POLİSİN AİLESİNİ UNUTMADI Vali Hüseyin Aksoy, Şehit İnan’ın ailesinin ardından 26 Kasım 1980 tarihinde Samsun Vezirköprü ilçesinde görev yapmakta iken çıkan çatışma sonucu şehadet mertebesine ulaşan Şehit Polis Memuru Cemil Korkmaz’ın Gebze’de ikamet eden ailesini ziyaret etti. Vali Hüseyin Aksoy, şehadet mertebesine ulaşan Şehit Cemil Korkmaz ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından şehidimiz için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından İl Müftüsü Sinan Cihan ise dua etti. Şehit Polis Memuru Cemil Korkmaz’ın ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, önceki gün gerçekleştirdiği muhtarlar toplantısının ardından Gebze’de bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında şehit ailelerini de unutmayan Vali Hüseyin Aksoy, Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan ve ulaşan Şehit Polis Memuru Cemil Korkmaz’ın ailelerini ziyaret etti.

 

 

AKSOY, ŞEHİT İNAN’IN AİLESİNE GİTTİ

Vali Hüseyin Aksoy, Gebze muhtarları ile gerçekleştirdiği toplantının ardından Şırnak Cizre ilçesinde görev yapmakta iken teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehadet mertebesine ulaşan Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan’ın Gebze’de ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ziyarette; Vali Hüseyin Aksoy’a, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Osman Aslan, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, İl Müftüsü Sinan Cihan ve Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay eşlik etti. Vali Hüseyin Aksoy, şehadet mertebesine ulaşan Şehit Ümit İnan ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından  şehidimiz için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından  İl Müftüsü Sinan Cihan ise dua etti. Şehit Uzman Çavuş Ümit İnan’ın ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

 

 

ŞEHİT POLİSİN AİLESİNİ UNUTMADI

Vali Hüseyin Aksoy, Şehit İnan’ın ailesinin ardından 26 Kasım 1980 tarihinde Samsun Vezirköprü ilçesinde görev yapmakta iken çıkan çatışma sonucu şehadet mertebesine ulaşan Şehit Polis Memuru Cemil Korkmaz’ın Gebze’de ikamet eden ailesini ziyaret etti. Vali Hüseyin Aksoy, şehadet mertebesine ulaşan Şehit Cemil Korkmaz ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti. Gebze İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay tarafından şehidimiz için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından İl Müftüsü Sinan Cihan ise dua etti. Şehit Polis Memuru Cemil Korkmaz’ın ailesi, kendilerini yalnız bırakmayan Vali Aksoy’a teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.