Vali Aksoy, vatandaşın yanında!

Kocaeli 03.12.2019 - 10:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Aksoy, vatandaşın yanında!

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, her hafta düzenli olarak Pazartesi günleri gerçekleştirdiği Halk Gününe aralıksız olarak devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 714 vatandaşla görüşen Vali Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında kurum müdürlerine talimat verdi. Vali Hüseyin Aksoy, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta düzenli olarak Pazartesi günleri gerçekleştirdiği Halk Gününde,  bugüne kadar 714 vatandaşla bir araya gelerek, istek, talep ve sorunlarını dinledi. Halk Gününde Vali Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ali Ada, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Vekili Yeliz Ünsoy ve  İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz hazır bulundu. KURUM MÜDÜRLERİNE TALİMAT VERDİ Vali Aksoy,  sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıdaki kurum müdürlerine konularında gerekli hassasiyeti göstererek, yardımcı olmalarını, diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılarak, yapılan işlemlerin sonucundan vatandaşları bilgilendirmeleri talimatında bulundu.  

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, her hafta düzenli olarak Pazartesi günleri gerçekleştirdiği Halk Gününe aralıksız olarak devam ediyor. Bugüne kadar yaklaşık 714 vatandaşla görüşen Vali Aksoy, sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında kurum müdürlerine talimat verdi.

Vali Hüseyin Aksoy, 30 Ekim 2017 tarihinden itibaren başlattığı ve her hafta düzenli olarak Pazartesi günleri gerçekleştirdiği Halk Gününde,  bugüne kadar 714 vatandaşla bir araya gelerek, istek, talep ve sorunlarını dinledi. Halk Gününde Vali Aksoy’un yanı sıra, Vali Yardımcısı Ali Ada, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Birsel Kavcı, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdür Vekili Yeliz Ünsoy ve  İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz hazır bulundu.

KURUM MÜDÜRLERİNE TALİMAT VERDİ

Vali Aksoy,  sorunların çözümü ve taleplerin yasal çerçevelerde karşılanması noktasında, toplantıdaki kurum müdürlerine konularında gerekli hassasiyeti göstererek, yardımcı olmalarını, diğer konularda da ilgili kurumlara yazı yazılarak, yapılan işlemlerin sonucundan vatandaşları bilgilendirmeleri talimatında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.