Vali Güzeloğlu’ndan tarihi ziyaret

Spor 08.12.2016 - 17:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vali Güzeloğlu’ndan tarihi ziyaret

Gebzespor’u ziyaret eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Başkan İlker Çakır’ın özverisini taktirle karşıladığını söyleyerek Gebzespor’un verdiği tüm mücadelede mor beyazlıların yanında olacağını vurguladı. Vali Güzeloğlu antrenmanda futbolculardan şampiyonluk sözü alırken, çok beğendiği Gebze Alaettin Kurt Stadı’na modern bir ışıklandırma yapacaklarının da sözünü verdi.

                              Gebzespor tarihi günlerinden birisini yaşadı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebzespor Kulübü’nü ziyaret ederek mor beyazlılara destek sözü verdi. Ziyarette Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, ilçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Eskiçarşı tribün grubunu önde gelen isimlerinden Abdül Kerim Yıldırım ve Sedat Tozar ile Darıca G.B Taraftarlar Dernek Başkanı Hasan Zengin de yer aldılar. ÖNCE KULÜP TESİSLERİNİ GEZDİ Ziyarete Gebzespor kulüp tesislerinden başlayan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, mor beyazlı kulübün tarihinde kazandığı kupaların sergilendiği müzeyi incelerken, Kulüp Başkanı İlker Çakır’dan bilgiler aldı. Gebzespor ile ilgili bilgi ve birikimi ile dikkat çeken Vali Güzeloğlu, sarf ettiği güzel sözlerle Gebzespor camiasını onore etti. ‘İLKER BEY’İ TAKTİRLE TAKİP EDİYORUM’ Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmada, ‘’1955 yılında kurulmuş olan Gebzespor Kulübü’nü daha iyi bir noktaya taşımak hepimizin ortak gayesi. Ben İlker Bey’in başkanlığa seçildiği dönemde görevime başladı. O günden bu yana taktirle takip ediyorum. Başarıda kurumsallaşma ve istikrar çok önemlidir. Gebzespor’da bunu görüyoruz. Zamanla sportfi başarının da yakalanacağına inanıyorum. ‘GEBZESPOR’UN VERDİĞİ MÜCADELEDE YANINDA OLACAĞIM’ Vali Güzeloğlu Gebzespor’un sezon sonunda ipi göğüsleyeceğine inandığını belirterek, ‘’Umarım sezon sonunda Gebzespor şampiyonluğa ulaşır. Gebzespor’un verdiği tüm mücadelesinde yanında olacağımı bilmenizi istiyorum. Bu ziyaretin Gebzespor tarihinde bir ilk olduğunu öğrendik. Bizimkisi ilk oldu ama son olmayacak’’dedi.
Gebzespor’u ziyaret eden Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Başkan İlker Çakır’ın özverisini taktirle karşıladığını söyleyerek Gebzespor’un verdiği tüm mücadelede mor beyazlıların yanında olacağını vurguladı. Vali Güzeloğlu antrenmanda futbolculardan şampiyonluk sözü alırken, çok beğendiği Gebze Alaettin Kurt Stadı’na modern bir ışıklandırma yapacaklarının da sözünü verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gebzespor tarihi günlerinden birisini yaşadı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gebzespor Kulübü’nü ziyaret ederek mor beyazlılara destek sözü verdi. Ziyarette Vali Güzeloğlu’nun yanı sıra, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, İl Spor Müdürü Muzaffer Cintimar, KASKF Başkanı Murat Aydın, ilçe Spor Müdürü Gökhan Yavaşer, ilçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebzespor Başkanı İlker Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Eskiçarşı tribün grubunu önde gelen isimlerinden Abdül Kerim Yıldırım ve Sedat Tozar ile Darıca G.B Taraftarlar Dernek Başkanı Hasan Zengin de yer aldılar.

ÖNCE KULÜP TESİSLERİNİ GEZDİ

Ziyarete Gebzespor kulüp tesislerinden başlayan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, mor beyazlı kulübün tarihinde kazandığı kupaların sergilendiği müzeyi incelerken, Kulüp Başkanı İlker Çakır’dan bilgiler aldı. Gebzespor ile ilgili bilgi ve birikimi ile dikkat çeken Vali Güzeloğlu, sarf ettiği güzel sözlerle Gebzespor camiasını onore etti.

‘İLKER BEY’İ TAKTİRLE TAKİP EDİYORUM’

Vali Güzeloğlu yaptığı konuşmada, ‘’1955 yılında kurulmuş olan Gebzespor Kulübü’nü daha iyi bir noktaya taşımak hepimizin ortak gayesi. Ben İlker Bey’in başkanlığa seçildiği dönemde görevime başladı. O günden bu yana taktirle takip ediyorum. Başarıda kurumsallaşma ve istikrar çok önemlidir. Gebzespor’da bunu görüyoruz. Zamanla sportfi başarının da yakalanacağına inanıyorum.

‘GEBZESPOR’UN VERDİĞİ MÜCADELEDE YANINDA OLACAĞIM’

Vali Güzeloğlu Gebzespor’un sezon sonunda ipi göğüsleyeceğine inandığını belirterek, ‘’Umarım sezon sonunda Gebzespor şampiyonluğa ulaşır. Gebzespor’un verdiği tüm mücadelesinde yanında olacağımı bilmenizi istiyorum. Bu ziyaretin Gebzespor tarihinde bir ilk olduğunu öğrendik. Bizimkisi ilk oldu ama son olmayacak’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.