VALİ GÜZELOĞLU OSB'LER BİR ARAYA GELDİ!

Gebze 24.03.2017 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

VALİ GÜZELOĞLU OSB'LER BİR ARAYA GELDİ!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu dün Gebze Güzeller OSB ve Dilovası OSB ile bir araya gelerek, bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

        ÖNCE GEBZE GÜZELLER OSB YÖNETİMİ İLE TOPLANDI Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Gebze Güzeller OSB ile bir araya gelerek, bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Vali Yardımcısı Osman Sarı, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç,  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ile yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu, Güzeller OSB toplantı salonuna geçti. Müteşebbis Heyet Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ın Vali Güzeloğluna bilgi sunumunun ardından, değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. SONRA DİLOVASI OSB YÖNETİMİ İLE TOPLANDI Gebze Güzeller OSB’nin ardından, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi ile bir değerlendirme toplantısı, yapan Vali Güzeloğlu’nun toplantısına,  Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç,  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Başkan Vekili Ziya Akagündüz ile yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri ile gerçekleşti.  Müteşebbis Heyet Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis’in Vali Güzeloğlu’na bilgi sunumunun ardından, değerlendirme toplantısı son buldu.        
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu dün Gebze Güzeller OSB ve Dilovası OSB ile bir araya gelerek, bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

 

 

ÖNCE GEBZE GÜZELLER OSB YÖNETİMİ İLE TOPLANDI

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Gebze Güzeller OSB ile bir araya gelerek, bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Vali Yardımcısı Osman Sarı, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç,  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ile yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri tarafından karşılanan Vali Güzeloğlu, Güzeller OSB toplantı salonuna geçti. Müteşebbis Heyet Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan’ın Vali Güzeloğluna bilgi sunumunun ardından, değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

SONRA DİLOVASI OSB YÖNETİMİ İLE TOPLANDI

Gebze Güzeller OSB’nin ardından, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi ile bir değerlendirme toplantısı, yapan Vali Güzeloğlu’nun toplantısına,  Vali Yardımcısı Dursun Balaban, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç,  Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, Başkan Vekili Ziya Akagündüz ile yönetim kurulu ve müteşebbis heyet üyeleri ile gerçekleşti.  Müteşebbis Heyet Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis’in Vali Güzeloğlu’na bilgi sunumunun ardından, değerlendirme toplantısı son buldu.  

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.