19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Güzeloğlu TURCAF’ı ziyaret etti

Darıca 25.11.2015 - 15:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Vali Güzeloğlu TURCAF’ı ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca ilçesinde 2006 yılından bu yana Ehlibeyt Derneği olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’deki ilk ve tek Caferi Vakfı olma özelliğini taşıyan (TURCAF) Türkiye Caferi Vakfı Başkanı Yahya Kemal Utar’ı ziyaret etti

Vali Güzeloğlu’nu ziyaret esnasında Darıca Kaymakam Vekili Turgut Çelenkoğlu ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya ağırladı. Vakıf olarak Vali Güzeloğlunu ziyaret etmesinin ardından iade-i ziyaret amacıyla gerçekleşen programda konuşan Utar, “Valimizin başarılı çalışmalarına şahit oluyoruz. Duyuyoruz. Aşura Günümüz’de bizlerle birlikte o programın gerçekleşmesinde nasıl zorluklar çektiğine yine şahit olduk. Kendisinin bizlere olan ilgisi her zaman üst seviyededir. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah özellikle bu günlerde birlik ve beraberliğimizi bozmasın.”dedi. KOCAELİ TÜM RENKLERİ BARINDIRIYOR Kocaeli Valisi hasan Basri Güzeloğlu ise, “Türkiye’de ne kadar renk varsa Kocaeli’ne yansımış durumda. Kocaeli her türlü kitleyi, rengi bünyesinde barındıran bir kent. Türkiye Caferiler Vakfı Yönetimi’nin nazik ziyaretlerinin ardından kendilerine iade-i ziyarette bulunmayı planlıyordum. Bugüne kısmet oldu. Onlarla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum.”dedi.
Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Darıca ilçesinde 2006 yılından bu yana Ehlibeyt Derneği olarak faaliyet gösteren ve Türkiye’deki ilk ve tek Caferi Vakfı olma özelliğini taşıyan (TURCAF) Türkiye Caferi Vakfı Başkanı Yahya Kemal Utar’ı ziyaret etti

Vali Güzeloğlu’nu ziyaret esnasında Darıca Kaymakam Vekili Turgut Çelenkoğlu ve Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Darıca Belediye Meclis Üyesi Yakup Kaya ağırladı. Vakıf olarak Vali Güzeloğlunu ziyaret etmesinin ardından iade-i ziyaret amacıyla gerçekleşen programda konuşan Utar, “Valimizin başarılı çalışmalarına şahit oluyoruz. Duyuyoruz. Aşura Günümüz’de bizlerle birlikte o programın gerçekleşmesinde nasıl zorluklar çektiğine yine şahit olduk. Kendisinin bizlere olan ilgisi her zaman üst seviyededir. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah özellikle bu günlerde birlik ve beraberliğimizi bozmasın.”dedi.

KOCAELİ TÜM RENKLERİ BARINDIRIYOR

Kocaeli Valisi hasan Basri Güzeloğlu ise, “Türkiye’de ne kadar renk varsa Kocaeli’ne yansımış durumda. Kocaeli her türlü kitleyi, rengi bünyesinde barındıran bir kent. Türkiye Caferiler Vakfı Yönetimi’nin nazik ziyaretlerinin ardından kendilerine iade-i ziyarette bulunmayı planlıyordum. Bugüne kısmet oldu. Onlarla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.