19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Vali Yavuz Gebze’de bayram trafiğini denetledi

Gebze 29.07.2020 - 18:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yavuz Gebze’de bayram trafiğini denetledi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Emniyet Müdür Veysal Tipioğlu Gebze’de Kurban Bayramı öncesinde polis ve jandarmanın yaptığı ortak uygulamada ‘Trafik Dedektifleri’ projesine dikkat çekti. Kurban Bayramı tatilinin yurt genelinde huzur ve güven içerisinde geçmesi ve bayram tatili başlangıcı nedeniyle yaşanabilecek trafik kazalarının önlenmesi ve vatandaşların uyarılması maksadıyla jandarma ve polis ekipleri Gebze’de ortak bir uygulama gerçekleştirdi. Uygulamaya Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Emniyet Müdür Veysal Tipioğlu da katıldı. Bugün, Gebze MC. Donald’s Uygulama Noktasını ziyaret eden ekipler Mobil PTS, drone, takbul cihazı ile karekod cihazı kullanılarak gerçekleştirilen uygulamada trafik dedektifleri projesi kapsamında 3-17 yaş arasındaki çocuklara trafik dedektifleri kartı ve boyama kitabı hediye etti. PİŞMANİYE DAĞITTILAR Denetim için durdurulan sürücü ve şoförlere yönelik Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Emniyet Müdür Veysal Tipioğlu tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralları da anlatıldı. Vali Yavuz, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, araçta bulunan herkesin emniyet kemerini takmalarını özellikle sürücü ve şoförlerin, yolcuların emniyet kemerlerini taktıklarını kontrol ettikten sonra yola çıkmaları konusunda uyarılarda bulunarak emniyet kemerinin hayata bağladığını kaydetti. Bayram sevincinin hüzne dönüştürülmemesini isteyen Vali Yavuz, tüm sürücü ve yolcuların bayramını da kutladı. Uygulamalarda, sürücü ve yolculara pişmaniye ve kolonya ikramının yanı sıra trafik kuralları ile ilgili broşürler dağıtıldı. Uygulamaya, Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır da katılarak Kocaeli İL Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’ndan bilgi aldı.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Emniyet Müdür Veysal Tipioğlu Gebze’de Kurban Bayramı öncesinde polis ve jandarmanın yaptığı ortak uygulamada ‘Trafik Dedektifleri’ projesine dikkat çekti.

Kurban Bayramı tatilinin yurt genelinde huzur ve güven içerisinde geçmesi ve bayram tatili başlangıcı nedeniyle yaşanabilecek trafik kazalarının önlenmesi ve vatandaşların uyarılması maksadıyla jandarma ve polis ekipleri Gebze’de ortak bir uygulama gerçekleştirdi. Uygulamaya Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Emniyet Müdür Veysal Tipioğlu da katıldı. Bugün, Gebze MC. Donald’s Uygulama Noktasını ziyaret eden ekipler Mobil PTS, drone, takbul cihazı ile karekod cihazı kullanılarak gerçekleştirilen uygulamada trafik dedektifleri projesi kapsamında 3-17 yaş arasındaki çocuklara trafik dedektifleri kartı ve boyama kitabı hediye etti.

PİŞMANİYE DAĞITTILAR

Denetim için durdurulan sürücü ve şoförlere yönelik Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Kocaeli İl Emniyet Müdür Veysal Tipioğlu tarafından Covid-19 ile mücadele kapsamında maske ve sosyal mesafe kuralları da anlatıldı. Vali Yavuz, yorgun ve uykusuz araç kullanmamaları, araçta bulunan herkesin emniyet kemerini takmalarını özellikle sürücü ve şoförlerin, yolcuların emniyet kemerlerini taktıklarını kontrol ettikten sonra yola çıkmaları konusunda uyarılarda bulunarak emniyet kemerinin hayata bağladığını kaydetti. Bayram sevincinin hüzne dönüştürülmemesini isteyen Vali Yavuz, tüm sürücü ve yolcuların bayramını da kutladı. Uygulamalarda, sürücü ve yolculara pişmaniye ve kolonya ikramının yanı sıra trafik kuralları ile ilgili broşürler dağıtıldı. Uygulamaya, Genel Yayın Yönetmenimiz Abbas Sır da katılarak Kocaeli İL Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’ndan bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.