Vali Yavuz, ilçelerin COVİD-19 durumunu değerlendirdi!

Kocaeli 11.08.2020 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yavuz, ilçelerin COVİD-19 durumunu değerlendirdi!

Covid-19 İlçe değerlendirme toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında ilçe kaymakamları ile il ve ilçe sağlık müdürlüğü temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Osman Ekşi ve Ali Ada, İlçe Kaymakamları, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Mehmet Yılmaz ve İlçe Sağlık Müdürleri katıldı. SAĞLIK MÜDÜRÜ ERGÜNEY’DEN VALİ YAVUZ’A BRİFİNG Toplantı;  Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Mehmet Yılmaz’ın Covid-19 hastalığı ile ilgili bilgilendirme sunumu, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney’in Covid-19 hastalığı ile ilgili ilimizde yapılan çalışmaları içeren sunumu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi’nin ise “İl/İlçe Salgın Denetim Merkezleri” ve “İl/İlçe Filyasyon Çalışmaları Takip Kuralları” bilgilendirme sunumları ile devam etti. Sunumların ardından toplantı; katılımcıların talep, soru, önerilerini sunması ve değerlendirmelerin yapılması ile son buldu.  

Covid-19 İlçe değerlendirme toplantısı Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında ilçe kaymakamları ile il ve ilçe sağlık müdürlüğü temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Valilik Karamürsel Alp toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Seddar Yavuz’un yanı sıra Vali Yardımcıları; Dursun Balaban, Osman Ekşi ve Ali Ada, İlçe Kaymakamları, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi, Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Mehmet Yılmaz ve İlçe Sağlık Müdürleri katıldı.

SAĞLIK MÜDÜRÜ ERGÜNEY’DEN VALİ YAVUZ’A BRİFİNG

Toplantı;  Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Mehmet Yılmaz’ın Covid-19 hastalığı ile ilgili bilgilendirme sunumu, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney’in Covid-19 hastalığı ile ilgili ilimizde yapılan çalışmaları içeren sunumu ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. İnci Sobi’nin ise “İl/İlçe Salgın Denetim Merkezleri” ve “İl/İlçe Filyasyon Çalışmaları Takip Kuralları” bilgilendirme sunumları ile devam etti. Sunumların ardından toplantı; katılımcıların talep, soru, önerilerini sunması ve değerlendirmelerin yapılması ile son buldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.