Vali Yavuz, vatandaşlarla bayramlaştı!

Kocaeli 31.07.2020 - 18:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Vali Yavuz, vatandaşlarla bayramlaştı!

Kurban Bayramı Namazını Milli İrade Meydanında eda eden Vali Seddar Yavuz, namaz sonrası sosyal mesafe kurallarına uyarak vatandaşlarla bayramlaştı. Namaz sonrası açıklama yapan Vali Seddar Yavuz; “Öncelikle Aziz Milletimizin, İslam Aleminin ve değerli Kocaelililerin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm kardeşlerimize en iyi dileklerimi,  sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Bayramlarda maalesef dikkatsizlik, tedbirsizlik ve çeşitli sebeplerle kazalar meydana geliyor. Bayramlar bir sevinç günü olmaktan üzüntü gününe dönüşüyor. Bu vesileyle yola çıkacak kardeşlerimizin yorgun yola çıkmamaları, trafik kurallarına uymaları, özellikle şerit ihlali yapmamaları, yolda durulmaması gereken yerlerde durarak kazalara sebebiyet vermemelerini rica ediyorum. VATANDAŞLARIMIZ ZATEN KURALLARA DİKKAT EDİYOR, ONLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ Vatandaşlarımızın sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda dikkatli olması gerektiğini belirten Vali Seddar Yavuz; “sosyal mesafe, maske ve hijyene dikkat ederek bayramda yaşanması muhtemel yeni bir artışa meydan verecek tutum ve davranışlardan uzak durmalarını vatandaşlarımızdan rica ediyorum.  Vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetini zaten biliyoruz. Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizin bulunduğu konum nedeniyle insan hareketliliği çok yoğun yaşanıyor, bundan dolayı çok daha dikkatli davranmamız gerekiyor.” diyen Vali Seddar Yavuz Kurban Bayramı’nın; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

Kurban Bayramı Namazını Milli İrade Meydanında eda eden Vali Seddar Yavuz, namaz sonrası sosyal mesafe kurallarına uyarak vatandaşlarla bayramlaştı. Namaz sonrası açıklama yapan Vali Seddar Yavuz; “Öncelikle Aziz Milletimizin, İslam Aleminin ve değerli Kocaelililerin Kurban Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm kardeşlerimize en iyi dileklerimi,  sevgilerimi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Bayramlarda maalesef dikkatsizlik, tedbirsizlik ve çeşitli sebeplerle kazalar meydana geliyor. Bayramlar bir sevinç günü olmaktan üzüntü gününe dönüşüyor. Bu vesileyle yola çıkacak kardeşlerimizin yorgun yola çıkmamaları, trafik kurallarına uymaları, özellikle şerit ihlali yapmamaları, yolda durulmaması gereken yerlerde durarak kazalara sebebiyet vermemelerini rica ediyorum.

VATANDAŞLARIMIZ ZATEN KURALLARA DİKKAT EDİYOR, ONLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Vatandaşlarımızın sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda dikkatli olması gerektiğini belirten Vali Seddar Yavuz; “sosyal mesafe, maske ve hijyene dikkat ederek bayramda yaşanması muhtemel yeni bir artışa meydan verecek tutum ve davranışlardan uzak durmalarını vatandaşlarımızdan rica ediyorum.  Vatandaşlarımızın bu konudaki hassasiyetini zaten biliyoruz. Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İlimizin bulunduğu konum nedeniyle insan hareketliliği çok yoğun yaşanıyor, bundan dolayı çok daha dikkatli davranmamız gerekiyor.” diyen Vali Seddar Yavuz Kurban Bayramı’nın; ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.