19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Valilik üniversiteler için toplandı

Kocaeli 05.09.2019 - 16:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Valilik üniversiteler için toplandı

Üniversite Güvenlik Toplantısı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirildi. Kocaeli’nde bulunan üniversiteler ve onlara bağlı Yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, ilimizde bulunan üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan MYO’na başlayacak olan eğitim döneminde alınan ve alınacak güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı ve değerlendirmeler yapıldı. REKTÖR ARSLAN DA KATILDI Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Levent Refik Tezcan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Emniyet ve Jandarma yetkilileri katıldı.  

Üniversite Güvenlik Toplantısı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy başkanlığında gerçekleştirildi. Kocaeli’nde bulunan üniversiteler ve onlara bağlı Yüksekokulların sorunlarının ve güvenliğinin görüşüldüğü Üniversite Güvenlik Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, ilimizde bulunan üniversite yerleşkelerinde ve ilçelerde bulunan MYO’na başlayacak olan eğitim döneminde alınan ve alınacak güvenlik tedbirleri görüşülerek, asayiş, ulaşım ve güvenlik konuları ele alındı ve değerlendirmeler yapıldı.

REKTÖR ARSLAN DA KATILDI

Valilik Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Deniz Eğitim - Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yalçın Payal, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Levent Refik Tezcan, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Arif Çağdaş Aydınoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Emniyet ve Jandarma yetkilileri katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.